Horoscop săptămânal: 10-16 mai 2021 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal: 10-16 mai 2021

Horoscop săptămânal: 10-16 mai 2021

Pe măsură ce începem să ne stabilim în ritmul pașnic a lunii guvernate de Taur, avem o săptămână minunată înainte. Așa cum veți afla în curând în horoscopul săptămânal pentru săptămâna 10 mai – 16 mai.

Tranzițiile din 11 mai

Luna nouă în Taur are loc pe 11 mai. Aceasta va sublinia modul în care se construiește prosperitatea și stabilitatea în viața noastră. Prin urmare, se va îndrepta atenția asupra economiilor globale și asupra modului în care națiunile gestionează crizele financiare. Deoarece această lună nouă este destul de dulce, Universul se îndreaptă spre zile mai bune înainte.

În săptămâna care urmează după această lună nouă, acordați-vă ceva timp pentru a vă evalua economiile care să vă susțină și în zile mai puțin fericite.

Pe 11 mai, Marte aprins în bazinele de maree ale Racului se leagă într-un sextil( aspect prietenos și cochet între semnele aflate la 60 de grade distanță) cu Uranusul electric.

Acest tranzit ne va insufla viața cu entuziasm, pasiune și aventură!

Cum aspectele de pe Marte pot fi resimțite devreme, dar și cum se acumulează, și persistă zile întregi, așa și această aliniere planetară ar trebui să fie resimțită în cea mai mare parte a săptămânii.

Îmbrățișează spontaneitatea!

Nu numai că această energie poate fi valorificată pentru a face schimbări pozitive în viața noastră, ea poate îmbunătăți și relațiile noastre. Cuplurile pot îmbrățișa o energie mai experimentală în interacțiunile lor zilnice, precum și un condiment ciudat în dormitor! Cei singuri ar trebui să își încerce șansa cu cineva care ar putea fi puțin diferit de tipologia cu care s-au obișnuit.

Influențele din 12 mai

12 mai va aduce Mercur în Gemeni într-un trigon cu Saturn în Vărsător.

Mintea noastră va fi clară, puternică și gata să se apuce de treabă.

Va apărea o concentrare excelentă și atenție la detalii. Angajamentele și negocierile de afaceri făcute, acum au o imensă forță infuzată în ele. Deoarece ambele planete sunt în semne aeriene, acest lucru este deosebit de puternic.

Jupiter intră în Pești

Mai târziu în această săptămână, începe și o perioadă majoră de manifestare.

Jupiter intră în Pești pe 13 mai pentru a rămâne până pe 28 iulie 2021. Aceasta este o previzualizare a ceea ce urmează să fie în 2022. În săptămânile următoare, viața se va simți mai armonioasă, magică și sincronizată, armonioasă. Jupiter este unul dintre conducătorii Peștilor, iar pentru că îi place să se afle în acest semn al apei, ne putem aștepta ca binecuvântări materiale, creative și spirituale să cadă asupra noastră.

Jupiter își poate folosi puterile foarte mult aici. Astfel, este de o importanță vitală să folosim această perioadă pentru a intra în contact cu emoțiile, dorințele noastre interioare și a ne urmări cele mai mari speranțe și vise.

Lasă-ți inima să te călăuzească.

De asemenea, datorită conexiunii Peștilor cu tărâmul mistic, această tranziție poate face ca alinierea comuniunilor cu sufletele pereche să se întâmple mult mai ușor. Ultimul lucru ce trebuie remarcat, este că va fi un moment magnific pentru vindecare și pentru artele creative.

Lasă să ți se vadă lumina interioară.

În aceeași zi, soarele din Taur realizează un alt sextil cu Neptun și în Pești. Pe măsură ce naturile noastre sensibile și psihice ating apogeul, ar trebui să fim mai receptivi la șoaptele Universului. Ascultă cu atenție. Ești ghidat acum.

BERBEC

Este timpul să îți pui finanțele în perspectivă, Berbec. Luna nouă din 11 mai te va ajuta să adaugi mai multe venituri în contul bancar, dacă cauți un loc de muncă secundar, clienți noi sau un angajator mai bine plătit.

TAUR

Ești în centrul atenției, Taur. Luna nouă din 11 mai cade în zodia ta și îți va deschide ușa pentru a-ți urmări cele mai personale speranțe și planuri.

GEMENI

Stai jos și odihnește-te, Gemeni. Luna nouă din această săptămână cade în a 12-a ta casă solară. Încurajează-te să visezi, să te reîncarci și să te relaxezi.

RAC

Ești pe cale să fii mai popular ca niciodată, Rac. Pe măsură ce va răsări luna nouă din 11 mai, se va deschide o ușă în a unsprezecea ta casă solară. Pregătește-te să te reconectezi cu mulți prieteni și oameni care te adoră.

LEU

Este timpul să lași lumea să-ți audă vuietul, Leu. Luna nouă din această săptămână se încadrează în coroana hărții tale- casa a zecea a faimei și a onoarei solare. Proiecte noi sau o promoție ar putea fi acum, aici pentru a îți arăta abilitățile.

FECIOARĂ

Horoscopul săptămânal din săptămâna 10 – 16 mai spune: Lasă-ți mintea să se înalțe, Fecioară. Luna nouă din această săptămână cade în a noua ta casă de expansiune solară. Acest lucru îți va umple gândurile cu determinarea de a afla mai multe.

BALANȚĂ

Odată cu sosirea lunii noi pe 11 mai, vei simți dorința de a fuziona, Balanță. Acest eveniment te va ajuta să evaluezi echilibrul în relațiile tale actuale.

SCORPION

Concentrează-te pe uniune, Scorpion. Odată cu apariția lunii noi, în această săptămână, în a șaptea ta casă de parteneriate solare, vei putea face planuri cu alte persoane semnificative sau asociați de afaceri. Dacă ești singur, propune-ți să găsești pe cineva care să stea lângă tine.

SĂGETĂTOR

Horoscopul săptămânal pentru săptămâna 10 – 16 mai spune că este timpul să devii productiv, Săgetător. Când luna nouă apare săptămâna aceasta, probabil vei vedea mai multe proiecte și responsabilități care îți vor completa calendarul.

CAPRICORN

Deschide-ți inima către dragoste mai profundă, râsete și lumină, Capricorn. Luna nouă din această săptămână evidențiază dorința ta de dragoste și pasiune. Fă-ți timp pentru asta.

VĂRSĂTOR

Când luna nouă va sosi în a patra ta casă solară în această săptămână, vei vedea apariția afacerilor interne, Vărsător. Este posibil să fie nevoie acum să te ocupi de o situație familială sau să faci o schimbare acasă.

PEȘTI

Pe măsură ce luna nouă apare, în această săptămână, în a treia ta casă de comunicații solare, vei avea multe idei noi să îți umple mintea, Pești. Găsește modalități de a le comunica în moduri unice.

Postări relevante