Horoscop săptămânal 18-24 Aprilie 2022 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal 18-24 Aprilie 2022

Horoscop săptămânal 18-24 Aprilie 2022

La ce visezi? La începutul săptămânii, Mercur în Taur creează un aspect de 60°  cu Venus în Pești, implicând o dragoste capricioasă. Cu acești doi în armonie, mintea colectivă este pașnică și armonioasă. Conversațiile vor scoate în evidență frumusețea primăverii, a artei și unde poate duce chiar romantismul. Limbajul iubirii se va infiltra în conversațiile tuturor! Dar aplecă-te în energia sensibilă a Taurului, astfel încât Peștii fantastici să nu devină prea idealiști.

O descoperire radicală ar putea veni în mod neașteptat pe 18 Aprilie, deoarece Mercur se va uni cu Uranus în Taur. Pe măsură ce aceste două planete se aliniază, mintea colectivă reverberează cu autenticitate. Ideile neconvenționale, opiniile puternic convinse, înțelegerea inspirată și onestitatea sensibilă vor fi evidente. La fel cum Mercur își părăsește sesiunea de ideație cu Uranus, Venus în Pești va păși într-un aspect tot de 60°  cu Uranus în Taur. Acest aspect creează o legătură electrică între exaltatul minor benefic și modernul, valorosul rebel, încurajând o schimbare constantă, dar sigură, de ritm în angajamente, relații, finanțe și estetică. Acest aspect este cu totul frumos, deoarece este simbolul sentimentului liber în dragoste și lux!

La scurt timp după aceea, tot pe 18 Aprilie, Soarele îl încorporează pe Pluto în Capricorn, provocând tensiune între ego-ul exaltat și conducătorul lumii subterane. Conceptul de putere și control devine iluminat, strălucind un adevăr crunt asupra cine „poartă pantalonii” în orice situație. Pe măsură ce aceste două planete se ciocnesc inițial, tot ceea ce este ascuns devine dezgropat. Deși este oarecum copleșitor, rămâne totuși transformator, deoarece nu putem închide ochii la ceea ce fierbe sub suprafață.

La sfârșitul săptămânii, pe 23 Aprilie, Mercur conectează nodul nord din Taur, care este în control cu soarta și destinul. Lucrurile la care ne gândim și pe care le verbalizăm, sunt celor cărora le vom da viață. Utilizați această conjuncție frumoasă pentru a visa la stabilitate, a vorbi despre securitate și a vedea valoarea de a privi spre viitor.

Soarele intră în Taur

Primăvara a răsărit! Soarele părăsește Berbecul pentru Taurul relaxat, schimbându-și menirea de la Marte la Venus. Pământesc și senzual, sezonul Taurului se oprește și miroase trandafirii. Răsfățarea unor luxuri simple, cum ar fi să savurezi mâncăruri excelente gătite în casă sau să tragi un pui de somn pe lenjerie de pat, va fi o modalitate minunată de a petrece sezonul Taur. Pe măsură ce soarele se mișcă constant prin Taur, colectivul se poate simți mai întemeiat. Ritmul este relaxat, dar direct, hotărât să reușească ceva, dar pe îndelete. Plăcut și de încredere, sezonul Taurului este foarte dedicat să persevereze cu răbdare. Deși acest sezon este momentul în care retrogradele și eclipsele vor începe să se intensifice, soarele din Taur ne amintește să ne înfigem călcâiele în timp ce înfruntăm orice furtună.

Check-in trimestrial cu Luna

Pe măsură ce ultimul sfert de lună strălucește în Vărsător, energia insuflă un impuls asemănător crizei. Sferturile de lună pot face ca oamenii să simtă că trebuie făcut ceva! Dar acest ultim sfert de lună îi încurajează de fapt să renunțe la anumite ideologii, cum ar fi să se simtă exclus de comunitatea mai mare sau să respingă excentricitățile cuiva pentru a se conforma. Oricare ar fi, folosește ultimul sfert de lună pentru a renunța la aspectele de umbră ale Vărsătorului. Îmbrățișează-ți ciudatul interior. Înțelegeți mai bine comunitățile, prieteniile și grupurile care vă înconjoară. Căutați echilibrul în relațiile voastre petrecând timp cu confidenți apropiați. Intră cu minte deschisă, astfel încât să poți ieși din zona ta de confort cu încredere!

BERBEC

Sezonul tău se termină când Soarele îți lasă semnul zodiacal pentru Taur. Din fericire, sezonul Taur este momentul perfect pentru ca tu să te concentrezi pe economisirea banilor și să lucrezi la atingerea obiectivelor tale financiare.

TAUR

Este timpul tău să strălucești! Soarele intră astăzi în Taur, gata să se răsfețe cu plăceri simple precum mâncare bună, băuturi și prieteni. Răsfață-te in timpul sezonului tau!

GEMENI

Cum te poți iubi un pic mai mult? Acum, că Soarele este în Taur, ar trebui să petreci mai mult timp să te răsfoiești prin acte de îngrijire de sine. Nu te limita!

RAC

E timpul să petreci timp cu niște prieteni buni acum că Soarele este în Taur. Conectează-te cu prietenii și grupurile tale preferate prin plăceri venusiene precum cumpărături, artă, muzică și mâncare.

LEU

Ești gata să te stabilizezi? Soarele va intra în Taur, îndreptându-ți atenția ta către găsirea confortului cu moștenirea ta profesională și reputația socială. S-ar putea să fii surprins pentru ceea ce ești cunoscut!

FECIOARĂ

Pregătește-te pentru următoarea ta aventură! Soarele va intra în Taur, atrăgându-ți atenția în altă parte. Este posibil să fii întârziat pentru o vacanță sau să te scufundi în spiritualitatea ta!

BALANȚĂ

Cât de sigur te simți? Odată cu intrarea Soarelui în Taur, s-ar putea să te simți mai atras de plăcerile și senzualitatea ta pământească pentru a te simți în siguranță în relațiile tale intime.

SCORPION

Bucură-te de parteneriatele tale! Sezonul zodiei tale opuse a început, cufundându-te într-o senzualitate pământească influențată de Taur. Bucură-te de o cină alături de partenerii tăi!

SĂGETĂTOR

Oprește-te și miroase trandafirii! Acum că sezonul Taur a început, ești încurajat să ai un ritm mai lejer, astfel încât să te poți bucura de fiecare moment al fiecărei zile.

CAPRICORN

Ce îți frământă inima? Soarele este acum în Taur, permițând romantismului și bucuriei să înflorească în viața ta. Asigură-te că îți explorezi talentele artistice și senzualitatea în acest sezon minunat!

VĂRSĂTOR

Bucură-te de timpul tău acasă acum că Soarele este în Taur. Sezonul Taur te concentrează, aducându-te înapoi la rădăcinile tale pentru a petrece timp cu familia sufletului tău în timp ce mănânci alimente reconfortante în spațiul tău sacru.

PEȘTI

Ce îți place la comunitatea ta locală? Sezonul Taurului este gata să te bucure cu plăcerile simple, cele pe care le ai oricând la îndemână, așa că petrece-ți timp explorând împrejurimile!

Postări relevante