Horoscop săptămânal 11-17 Aprilie 2022 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal 11-17 Aprilie 2022

Horoscop săptămânal 11-17 Aprilie 2022

Cosmosul devine aliniat pentru succesul tău inspirat!

La începutul săptămânii, conversațiile și abordările mentale vor fi extrem de puternice, deoarece Mercur în Berbec îl încadrează pe Pluto în Capricorn. Pe măsură ce aceste planete se lovesc între ele, se pune întrebarea pentru ce merită să dai viață. Intensitatea mică, dar îngrozitoare a lui Pluto poate deveni extrem de fixată pe gândurile, ideile sau conversațiile lui Mercur. În vreme ce acești doi se luptă să lucreze împreună, ar fi înțelept să urmărești ceea ce pare să ia prim-planul minții și comunicării tale.

Apoi, un alt pătrat are loc ziua următoare între Saturn în Vărsător și nodul nord din Taur. Pe măsură ce tensiunea continuă să crească, la fel cresc și unele obstacole substanțiale. Soarta și destinul sunt înrădăcinate în zona de confort, dar a trăi o viață bună va necesita depanarea cu sârguință a problemelor pe măsură ce apar. Este nevoie de o mentalitate restauratoare pentru a evalua fiecare obstacol în mod corespunzător, în loc să rămânem blocat într-un punct mort sau într-o rută.

Din fericire, există un curcubeu la sfârșitul acestei furtuni, Jupiter formând o conjuncție cu Neptun în Pești. Această conjuncție este rară, ultima având loc cu aproape un deceniu în urmă. Pe măsură ce misticismul preia controlul, bucurați-vă de abundența magiei! Nebuloasă și fortuită, averea se extinde cu fiecare minut, fiind condusă de perspective creative. Onorează conjuncția prin măsuri artistice. Pictează-ți viziunile, cântă-ți manifestările și speră că Universul conspiră în favoarea ta.

În cele din urmă, soarele din Berbec creează un aspect de 60 ° cu Saturn în Vărsător, legând cele două planete extrem de independente, individualizate. Structurarea unei viziuni auto-conduse și a unei ambiții concentrate pe sine vine în mod natural, pe măsură ce soarele și Saturn lucrează împreună. Folosește această energie pentru a-ți asuma răbdare atunci când preiei conducerea cu ambiții unice.

Mercur devine încăpățânat

Comunicarea și procesarea mentală încetinesc pe măsură ce Mercur lasă Berbec neclintit pentru Taurul stabil. Acum raportând la Venus cel cerebral, tonul lui Mercur este mieros și moale. Agilitatea mentală încetinește, pentru a putea aprecia fiecare detaliu într-un ritm nonșalant. Mercur în Taur preferă să urmeze traseul pitoresc, oprindu-se pentru a mirosi trandafirii și bucurându-se de liniștea liniștită a conversațiilor. Formarea de opinii și luarea deciziilor este stabilă, deoarece Mercur în Taur preferă să se gândească cu seriozitate asupra a ceea ce știe înainte de a-și angaja o mentalitate de durată.

Marte înoată în Pești

Între timp, Marte se îndepărtează de adâncuri în timp ce intră în Pești. Mistic și evaziv, Marte își raportează propriile acțiuni lui Jupiter cel expansiv și al rozului Neptun. Planeta în război devine extrem de plină de compasiune și spirituală acum că se află în semnul Peștelui. Marte în Pești preferă o modalitate obișnuită de a-și îndeplini obiectivele care este condusă de intuiție și imaginație. Energia sexuală devine fantastic de arzătoare, pe măsură ce Marte în Pești adoptă o abordare iubitoare a plăcerii senzuale. Deși puțin fără direcție, acest tranzit este perfect pentru a simți lucrurile!

Lună plină în Balanță

Reușește sau eșuează! Luna plină din Balanță completează o explorare de șase luni a angajamentului, relațiilor și acordurilor. Frumoasă și strălucitoare, lunația are loc în timpul sezonului Berbec, punând în atenție o perspectivă „eu versus noi”. În mod ideal, Luna vrea să rămână angajată – dar doar din motivele corecte. Folosiți energia lunară armonioasă pentru a vă echilibra angajamentele, astfel încât să puteți rămâne autonom în timp ce vă continuați relațiile reciproce.

BERBEC

Ce relații se completează? Sub luna plină din Balanță, s-ar putea să vezi un vârf în angajamentele tale romantice și profesionale, poate chiar unele ajungând la sfârșit.

TAUR

Caută echilibrul în viața de zi cu zi lângă luna plină în Balanță. Energia lunară poate fi perfectă pentru a închide ciclurile de indecizie și de plăcere oamenilor, în timp ce optezi pentru un mod de viață armonios.

GEMENI

Excursii romantice și proiecte de pasiune se vor încheia până la luna plină în Balanță! Poate că este timpul să închei anumite aventuri creative sau chiar să avem o conversație de genul: „Ce suntem noi?”.

RAC

Să sperăm că viața ta de acasă a devenit mai liniștită în ultimele șase luni. Dacă nu, folosește luna plină din Balanță pentru a media orice conflict pentru a restabili armonia în spațiul tău sacru.

LEU

Mediază orice conflict potențial sau orice dinamică de grup sub luna plină în Balanță. Folosirea energiei lunare pentru a restabili pacea va pune în sfârșit să se odihnească orice probleme din ultimele șase luni!

FECIOARĂ

Echilibrează-ți cărțile, Fecioară! Acum este momentul să gestionezi propriul buget eliminând obiceiurile proaste de cheltuit folosindu-te de luna plină în Balanță. Vei fi în pace din punct de vedere financiar, doar mergând mai departe.

BALANȚĂ

Cum te simți în legătură cu identitatea ta? Cu luna plină strălucind în semnul tău, călătoria ta de șase luni în auto-descoperire atinge vârfuri. Acceptă și îmbrățișează pe sinele tău adevărat în timpul acestei lunații!

SCORPION

Prioritizează-ți pacea mentală sub luna plină în Balanță! Folosește energia lunară pentru a renunța la orice luptă mentală reținută și obiceiuri plăcute oamenilor din ultimele șase luni.

SĂGETĂTOR

Cine sunt prietenii tăi adevărați? Acum că luna plină din Balanță strălucește, este timpul să renunți la conexiunile și comunitățile care nu-ți răspund la căldura și prietenia ta.

CAPRICORN

În ultimele șase luni, este posibil să fi găsit mai multă pace în legătură cu moștenirea, cariera și reputația ta socială. Acum sub luna plina in Balanță, permite-ți să-ți echilibrezi sentimentele cu privire la aceste aspecte.

VĂRSĂTOR

Ce ai învățat în ultimele șase luni? Oportunitățile tale de călătorie, educaționale și spirituale se completează sub luna plină în Balanță, încurajându-te să găsești căptușeala de argint.

PEȘTI

Echilibrează-ți mintea! Până la luna plină în Balanță, ar trebui să renunți la orice co-dependență sau la obiceiul de a face pe plac oamenilor, pentru a îndeplini acest ciclu de dezvoltare psihologică.

Postări relevante