Horoscop săptămânal: 3-9 mai 2021 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal: 3-9 mai 2021

Horoscop săptămânal: 3-9 mai 2021

În timp ce lăsăm în urmă tumultuoasa lună plină din Scorpion de săptămâna trecută, mergem spre eclipsa de Lună din Săgetător. Evenimentele predestinate ar putea fi chiar după colț și am putea începe să simțim că ceva mare tocmai este pe cale să se întâmple. Prima săptămână a lunii mai are câteva alinieri minunate, aducând în același timp atenția asupra războiului nostru de semne fixe.

Venus în Taur

Plăcerea, romantismul și creativitatea vor fi sporite în mod special și este un moment minunat să petreceți timp cu cei dragi nouă. Cuplurile ar trebui să se bucure de intimitate senzuală, în timp ce celibatarii pot atrage magnetic pe cineva nou- atenție, chiar și o posibilă conexiune cu sufletul pereche!

A te lăsa liber cu ceva divertisment, cumpărături, artă, socializare sau lux se va simți corect.

3 mai va aduce însă două ciocniri planetare. Mercur îl va înconjura pe Jupiter în Vărsător. În timp ce acest prim aspect ar putea aduce mari speranțe și o perspectivă expansivă, poate crea, de asemenea, aroganță sau fals optimism. Urmăriți acum ce spuneți și ce comunicați, deoarece ați putea supraestima planurile. Soarele din Taur înconjoară și Saturn în Vărsător – o energie ascuțită care va aduce obstacole și provocări în fața noastră.

S-ar putea să fiți loviți de o problemă dificilă acum, dar este extrem de important să arătați răbdare și hotărâre pentru a o rezolva.

O săptămână de dragoste și plăcere

Venus în Taur întinde mâna într-un triunghi către Pluton în Capricorn pe 6 mai, adăugând intensitate și pasiune relațiilor noastre. Acest lucru ne va spori nevoia de a simți afecțiune și intimitate. Cei singuri ar trebui să folosească această energie pentru a stabili o întâlnire cu cineva pe care îl consideră irezistibil.

Această energie va aduce o atmosferă ușoară zilelor noastre și este perfectă pentru relaxare, mai degrabă decât pentru a vă cufunda în munca grea. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu sunteți prea indulgenți, deoarece ați putea regreta mai târziu. Mai târziu, în cursul zilei, Venus sare și prinde vânturile Gemenilor. În săptămânile următoare, relațiile se vor simți mai festive, sociale și mai aventuroase.

Este momentul perfect pentru a cunoaște oameni noi și a vă reconecta cu prietenii.

Horoscopul săptămânal

BERBEC

Mercur și Venus vor dansa în a treia casă de comunicații solară în această săptămână, Berbec. Pregătește-te să excelezi în toate lucrările scrise și vorbite. Vrăjește lumea cu ideile tale.

TAURUL

În această săptămână, reții Mercur în zodia ta până pe 3 mai și Venus până pe 8 mai, Taur. Folosiți energia planetară suplimentară pentru a uimi pe toți cei din jurul vostru.

GEMENI

Pregătește-te ca guvernatorii tău, Mercur, și ca binevoitorul Venus să-ți viziteze semnul zodiacal săptămâna aceasta. Acest lucru este de bun augur pentru a vă deplasa planurile personale înainte.

RAC

Mercur și Venus își petrec ultimele zile în a unsprezecea ta casă solară a prieteniei săptămâna aceasta, Rac. Probabil veți afla vești de la cei din cercul dumneavoastră de prieteni. Intrați în contact cu cei pe care îi adorați.

LEU

Mercur luminează a zecea casă solară de progres profesional până pe 3 mai, în timp ce Venus dansează aici până pe 8 mai. Utilizați această săptămână pentru a vă ridica profilul mai sus.

FECIOARA

Întrucât Mercur și Venus vor petrece doar câteva zile în această săptămână în a noua casă solară a expansiunii, veți fi dornici să vă extindeți înțelepciunea dumneavoastră către restul lumii.

BALANȚA

Intimitatea și senzualitatea ar trebui să fie dulci pentru tine săptămâna aceasta. Venus va rămâne în a opta casă solară până pe 8 mai.

SCORPIONUL

Mercur dansează pe cer de la tine până pe 3 mai, în timp ce Venus va orbita în aceeași a șaptea casă a relațiilor solare până pe 8 mai. Utilizați această săptămână pentru a vă asigura că dvs. și partenerul dvs. vedeți lucrurile întocmai.

SĂGETĂTOR

Veți putea face progrese semnificative în ceea ce privește angajarea dvs., adoptând o abordare clară și blândă săptămâna aceasta. Folosiți strălucirea planetară.

CAPRICORNUL

Mercur și Venus vor petrece pentru ultima oară în a cincea casă solară a iubirii adevărate săptămâna aceasta. Comunică din inimă.

VĂRSĂTOR

Pe măsură ce mesagerul nostru cosmic, Mercur, și zeița cerească, Venus, se deplasează prin a patra casă solară a domesticității în această săptămână, vă veți bucura de timp acasă și cu familia.

PEȘTI

Comunicați-vă cele mai unice idei altora săptămâna aceasta. Mercur și Venus luminează a treia casă solară, ajutându-vă în negocieri și comunicări.

Postări relevante