Horoscop săptămânal: 8-14 Noiembrie 2021 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal: 8-14 Noiembrie 2021

Horoscop săptămânal: 8-14 Noiembrie 2021
Reactivarea conjuncției Saturn-Uranus

A doua săptămână a lunii noiembrie va fi intensă, deoarece ciocnirea continuă dintre Saturn și Uranus este activată chiar de ele însele. Dar nu vă faceți griji!

Pe măsură ce continuăm să traversăm tărâmurile inferioare ale sezonului Scorpion, ne așteaptă o săptămână intensă. Lupta noastră foarte familiară cu semne fixe continuă, deoarece multe planete pășesc în centrul ringului pentru a schimba lovituri.

10 noiembrie va fi o zi foarte memorabilă, dar dificilă, deoarece va exista un val de activitate mentală și fizică haotică. În primul rând, mesagerul nostru cosmic, Mercur, se va uni într-o conjuncție cu Marte în Scorpion. Acest lucru va crește natura ascuțită a gândirii și a comunicării noastre, oferindu-ne un intelect pătrunzător pentru a ne îndrepta spre obiectivele noastre.

Cu toate acestea, însăși natura acestei energii s-ar putea manifesta ca o ciocnire fie agresivă, fie defensivă. Pe măsură ce aceste planete îl întâlnesc pe Scorpion, ne vom juca pentru stăpânire și ne vom dori să ucidem cu cuvintele noastre, mai ales dacă am simțit resentimente emoționale.

Pentru a face lucrurile mai volatile, Mercur în Scorpion va fi asediat la scurt timp după aceea de un pătrat din Saturn în Vărsător.

Gândirea negativă și neînțelegerile sunt garantate și probabil vom simți distanță și separare în relații.

Ca și cum ar fi alergat în luptă pentru a apăra gândurile lui Mercur, Marte în Scorpion se va apropia într-un pătrat și de Saturn în Vărsător. Dorințele noastre emoționale ne vor împinge să ne ridicăm și să luptăm pentru ceea ce ne dorim. Totuși, greutatea lui Saturn se va prăbuși pentru a arăta că nu putem obține acel lucru. Cel mai bine ar fi să puneți în față toate chestiunile importante astăzi și să petreceți timp singuri în singurătate.

Uranus și Neptun oferă energie electrică și inspirație

Totuși, precum o flotă de îngeri trimisă de sus pentru a ne vindeca și a ne călăuzi, 12 noiembrie va oferi un har mântuitor. Soarele din Scorpion va crea un aspect triunghiular cu Neptun în Pești. Acest lucru ne va crește sensibilitatea, compasiunea și credința. Ne putem ajuta pe alții sau pe noi înșine printr-o inimă blândă și un cuvânt bun. Actele de serviciu ne vor ajuta mințile grele. Putem avea un impact pozitiv asupra comunităților și asupra lumii dacă încercăm să facem acest lucru acum. Creativitatea și spiritualitatea vor fi, de asemenea, sporite.

Pentru a încheia săptămâna, totuși, ne întoarcem în ring, de data aceasta cu Mercur în Scorpion primind fulgere de la o opoziție cu Uranus în Taur. Acest lucru va aduce o energie împrăștiată și tensionată zilelor noastre, deoarece frământările neașteptate ne consumă căile. Ne-am putea simți grăbiți și haotici.

În loc să pornești impulsiv, cel mai bine ar fi să lași furtuna să treacă și să nu iei decizii importante. Concentrează-te să rămâi neobservat și să gândește-te la soluții unice și creative, mai degrabă decât să forțezi lucrurile să fie ceea ce nu sunt. Tehnologia, computerele, electronicele și transportul sunt, de asemenea, probabil să se defecteze sau să nu mai funcționeze. Respiră prin tensiune. Amintește-ți: tensiunile din viață sunt aici pentru a oferi frecare, ca să evoluăm și să creștem.

BERBEC

Venus a început o călătorie pe termen lung prin a zecea ta casă solară a realizărilor, Berbec. Acest lucru se datorează unei retrograde care se apropie. În timp ce ea este directă, vei fi plin de succes și glorie.

TAUR

Conducătorul tău planetar, Venus, te încurajează să urmărești noi orizonturi, Taur. Acest lucru se datorează tranzitului ei pe termen lung în a noua ta casă solară. Vei experimenta o mare plăcere urmărind studii academice, spiritualitate, proiecte media sau călătorii în lunile următoare.

GEMENI

Intimitatea va fi dulce ca zahărul în lunile următoare, Gemeni. Venus pașnică îți va vizita cea de-a opta ta casă solară a încrederii și vulnerabilității timp de multe luni și vei începe să simți binecuvântările ei acum.

RAC

Venus a început un tranzit pe termen lung prin a șaptea ta casă solară a parteneriatului, Rac. Conform horoscopului tău săptămânal, asta înseamnă că vei avea un accent major pe creșterea mai aproape în unire și iubire. Deschide-te mai profund decât oricând.

LEU

Cu Venus alunecând fără efort prin a șasea ta casă solară de muncă, vei vedea mai multă armonie cu colegii și la serviciu, Leu. Ea va rămâne aici până în martie 2022!

FECIOARĂ

Dragostea adevărată îți va fi prezentată acum și în lunile următoare, Fecioară. Venus tocmai a început un dans pe termen lung prin a cincea ta casă solară, asigurându-se că Fecioarele singure se vor alinia cu multe opțiuni potrivite, iar cei dedicați pot găsi mai multă plăcere cu partenerul lor.

BALANȚĂ

Pregătește-te pentru un sezon magic și nostalgic de întâmplări dulci cu familia acasă, Balanța. Conducătorul tău planetar, Venus, și-a făcut intrarea în a patra ta casă solară pentru multe luni de acum încolo.

SCORPION

Conform horoscopului tău săptămânal, cuvintele tale vor avea un efect încântător asupra oricui vei întâlni în lunile următoare, Scorpion. Cu Venus adăpostită în a treia ta casă solară a comunicațiilor până în martie 2022, vei fi chiar mai creativ decât de obicei.

SĂGETĂTOR

Venituri mai mari este probabil să se manifeste acum și în lunile următoare pentru tine, Săgetător. Venus te va transforma într-un magnet de bani până în martie 2022, în timp ce vizitează a doua ta casă solară.

CAPRICORN

Pregătește-te să strălucești ca o stea pentru lunile viitoare, Capricorn. Venus va dansa în semnul tău zodiacal până în martie 2022, ajutându-te să atragi bani, dragoste și frumusețe.

VĂRSĂTOR

Îți vei revizui relațiile în mod semnificativ în lunile următoare, Vărsător. Venus va dansa în visele tale în timp ce se mișcă în tăcere prin a douăsprezecea ta casă solară.

PEȘTI

Sărbătorile, petrecerile și invitațiile îți vor veni acum și în multe luni care vor urma, Pești. Majesticul Venus te va transforma în frumusețea balului în timp ce îți ține numele pe buzele tuturor, cântând în a unsprezecea ta casă solară.

Postări relevante