Horoscop săptămânal: 15-21 Noiembrie 2021 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal: 15-21 Noiembrie 2021

Horoscop săptămânal: 15-21 Noiembrie 2021

Destinul sosește odată cu sosirea lunii pline din noiembrie, care este o eclipsă. Iată horoscopul tău pentru eclipsa de lună din noiembrie din Taur!

Pregătește-te pentru o săptămână plină de entuziasm – plină de vreme furtunoasă – în timp ce universul te împinge și te trage în toate felurile. Vor fi descoperiri și revelații, precum și sfârșituri și puncte de cotitură.

Toți vom fi afectați, depinde de noi în ce fel.

Săptămâna începe cu vibrații înalte

La începutul săptămânii, pe 15 noiembrie, soarele din Scorpion îl va pătrunde pe Jupiter în Vărsător. Aceasta este o vibrație înaltă de gestionat, în care ne simțim obligați să trăim mai mult decât viața. Încrederea și energia noastră vor crește. Dacă trăim cu moderație, vom da mai ușor peste avere și succes. Cu toate acestea, cei care acționează prea lăudăros vor fi pregătiți pentru o jenă șocantă.

Pe 16 Noiembrie, depinde de noi cum vor arăta lucrurile

Soarele din Scorpion va crea un aspect de 60° cu Pluto în Capricorn pe 16 noiembrie. Ambițiile noastre se vor aprinde, pe măsură ce avem determinarea de a avea putere, succes și victorie. S-ar putea să fim capabili să ne afirmăm și să ne dovedim valoarea . Din nou, este important de notat că, dacă puterea noastră este folosită greșit, ne-am putea îndrepta în curând către autodistrugere.

Marte creează un aspect patrulater cu Uranus

Pe 17 noiembrie, cel mai provocator aspect al săptămânii va ajunge, în care Marte în Scorpion intră în război cu Uranus în Taur. Aceasta este o energie extrem de volatilă, care poate aduce izbucniri în relațiile personale, în special pentru cei care au simțit că se formează resentimente. Cu toate acestea, cu o asemenea furie în ceruri deasupra, s-ar putea manifesta incendii de vegetație, explozii chimice și alte accidente. Ar putea urma, de asemenea, cutremure, revolte și bătălii. Atenție cu orice preț.

După momente zguduitoare urmează și alinarea sufletelor noastre

Din fericire, Mercur în Scorpion va crea un aspect triunghiular cu Neptun în Pești pe 18 noiembrie, oferind o notă de compasiune și vindecare inimilor noastre sensibile. Sub acest aspect, creativitatea și spiritualitatea vor fi, de asemenea, sporite acum.

O eclipsă de Lună puternică în Taur

În continuare, prima eclipsă de pe axa Taur-Scorpion pe care am văzut-o în aproape un deceniu sosește pe 19 noiembrie. În următorii doi ani, vom experimenta patru eclipse pe polaritatea Taurului, cu trei pe cea Scorpion. Deoarece aceasta este o eclipsă de Lună, va aduce descoperiri, realizări, revelații, puncte de cotitură sau sfârșituri majore destinate.

Piețele financiare și imobiliare globale vor fi zguduite. Cei care sunt vicleni ar putea face acum o mare ascensiune spre bogăție. Cu această eclipsă de Lună bine concentrată, evenimentele ar trebui să fie mai prospere și mai binecuvântate, în ciuda faptului că sunt încă foarte emoționante. Venus în Capricorn va crea un aspect triunghiular cu Uranus în Taur pe 19 noiembrie. Pentru că Venus este conducătorul planetar al Taurului, evenimentele ar putea, de asemenea, să aducă noroc în dragoste și relații.

Euforia de pe la sfârșitul săptămânii

Pentru a încheia săptămâna, pe 20 noiembrie, Mercur în Scorpion îl va pătrunde pe Jupiter în Vărsător. Mințile noastre se vor înălța cu sentimente de euforie – dar cel mai bine este să temperăm aceste mari speranțe cu caracter practic, decât să ne pierdem în nori.

BERBEC

Săptămâna aceasta începe un nou ciclu de eclipsă, inițiat de o eclipsă de Lună în a doua ta casă solară, Berbecul. O mărire de salariu destinată, o nouă ofertă de muncă sau un client profitabil ar putea fi chiar după colț pentru tine! Bun venit în prosperitate.

TAUR

Cea mai importantă săptămână a întregului an a sosit pentru tine, Taur. O eclipsă de lună în zodia ta va sosi, împingându-te în lumina reflectoarelor mai semnificativ decât oricând. Intră în puterea ei. Ești gata.

GEMENI

O eclipsă de Lună puternică în a douăsprezecea ta casă solară sosește în această săptămână, Gemeni. Acest lucru va aduce o schimbare destinată sănătății tale, poate ajutându-te să rezolvi unele răni de care te-ai ținut, dar acum ești gata să le eliberezi. Este timpul.

RAC

Horoscopul tău pentru eclipsa de Lună din noiembrie anunță că un eveniment social destinat săptămâna aceasta ți-ar putea schimba viața pentru totdeauna, Rac. S-ar putea să ai ocazia să creezi relații, chiar cu oameni puternici care pot deschide ușa către unele dintre cele mai sincere speranțe și visuri ale tale.

LEU

O nouă etapă importantă în carieră ar putea ajunge săptămâna aceasta, Leu. O eclipsă de Lună în a zecea ta casă solară ar putea prezenta o promovare, o recunoaștere sau un premiu care te ridică la noi eșaloane majore de succes.

FECIOARĂ

Ai putea fi nerăbdătoare să zbori în noi direcții vaste, Fecioară, pe măsură ce sosește eclipsa de Lună din a noua ta casă solară. Dacă ai sperat să planifici călătoriile internaționale sau imigrația, s-ar putea să descoperi acum că stelele tale se aliniază.

BALANȚĂ

O plată financiară semnificativă ar putea ajunge săptămâna aceasta, Balanță. O eclipsă de Lună în a opta ta casă solară poate aduce în cele din urmă o așezare mare, bonus, verificare a redevenței sau moștenire pe care o așteptai cu nerăbdare.

SCORPION

Unul dintre cele mai importante puncte de cotitură din viața ta a sosit, Scorpion. O eclipsă de Lună în a șaptea ta casă solară ar putea aduce o decizie majoră de a te uni cu un partener – poate să te muți, să te logodești sau să te căsătorești. Cu toate acestea, dacă nu sunteți pe aceeași pagină, vă puteți da seama că este momentul să mergeți pe drumuri separate.

SĂGETĂTOR

Horoscopul tău pentru eclipsa de Lună din noiembrie spune să îți urmărești sănătatea în această săptămână, Săgetător. Această lunație puternică va erupe în a șasea ta casă solară, eventual subliniind starea de sănătate. Indiferent de ceea ce apare acum este esențial să fii atent, deoarece ești menit să schimbi tiparul pentru a deveni mai puternic.

CAPRICORN

Lasă pasiunea să-ți consume inima, Capricorn. O eclipsă de Lună în a cincea ta casă solară va apărea, făcând dragostea adevărată o posibilitate reală dacă ai căutat. O conexiune cu sufletul pereche ți-ar putea traversa calea.

VĂRSĂTOR

Horoscopul tău pentru eclipsa de lună din noiembrie anunță că o schimbare domestică destinată este acum la îndemână, Vărsător. Această lunație care se întâmplă în a patra ta casă solară poate aduce vești bruște care te împing să te muți, să renovezi sau să gestionezi o aventură de familie intensă.

PEȘTI

Pregătește-te pentru o activitate interesantă, Pești. Eclipsa de Lună din această săptămână te poate impulsiona să faci călătoria o prioritate mai mare acum și în anii următori, deoarece se evidențiază a treia ta casă solară. Planifică niște vacanțe rapide palpitante.

Postări relevante