Horoscop săptămânal: 6-12 septembrie 2021 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal: 6-12 septembrie 2021

Horoscop săptămânal: 6-12 septembrie 2021

Cu îndrumările din acest horoscop săptămânal, veți dansa în septembrie!

În timp ce săptămâna va începe cu un aspect dificil, majoritatea zilelor viitoare vor aduce cer senin și ochi fericiți. Planificați din timp lucrurile, pentru a vă asigura că eficientizați puterea cosmică spre obiectivele dumneavoastră!

Un moment de prudență necesar

La începutul săptămânii, Venus în Balanță îl va pătrunde pe Pluto în Capricorn. Acest lucru va aduce problemele de putere și control în relații. Dacă au existat tensiuni fierbinți sub radar, acestea ar putea exploda acum. Inocența dulce a lui Venus va fi asediată de focul șuierător al lui Pluto, afectând relațiile slabe și provocând o distanță mai mare în interiorul lor. Cei cu tendințe manipulatoare sau înșelătoare ar putea încerca să le exercite asupra altora, așa că cel mai bine este să vă înarmați cu prudență maximă. Pot apărea amenințări și ultimatumuri, reușind să se creeze rupturi de tipul „totul sau nimic” în cadrul sindicatelor. Din fericire, această energie ar trebui să treacă destul de repede și să nu zăbovească în restul săptămânii.

Luna nouă din Fecioară

O lună nouă în Fecioară sosește pe 6 septembrie. Această lunație ne va ajuta să construim un echilibru sănătos între viața profesională și viața personală pe măsură ce ne îmbunătățim rutina. Acesta este un moment excelent pentru a căuta un loc de muncă mai bun, pentru a lua mai multe proiecte cu angajatorul dvs. actual sau pentru a lucra pentru a lansa o afacere. De asemenea, deoarece Fecioara are legături cu sportul, sănătatea și dieta, începerea unui nou plan în acest moment este de asemenea de bun augur.

Ambițiile ating noi nivele

Marte în Fecioară creează un aspect de 120° cu Pluto și Capricorn, tot pe 6 septembrie. Această energie extrem de puternică poate fi direcționată în orice mod dorim. Astfel, ne permitem nouă înșine să cucerim sau să obținem victoria. Ambițiile noastre vor fi stimulate, în timp ce căutăm să ne atingem obiectivele fără încetare. Putem acum să pășim cu succes și încredere către scopurile prestabilite. La nivel personal, această energie poate crește și chimia noastră sexuală, magnetismul și atracția. Pasiunile noastre se vor aprinde.

Mercur retrograd intră în pre-umbră

Mai departe, tot pe 6 septembrie, Mercur mental își începe oficial faza de pre-umbră în Balanță. Retrogradul ” per se” începe pe 27 septembrie. Orice lucru care se simte puțin „în neregulă” în săptămânile următoare va fi revizuit în timpul fazei retrograde efective până la 18 octombrie.

6 septembrie: amalgam de surprize

Venusul dulce din Balanță îl trage pe Jupiter în Vărsător, tot în data de 6 septembrie. Ce zi activă! Acest aspect planetar particular va aduce euforie, fericire și dragoste în viața noastră. Această energie îi poate ajuta pe unii oameni să găsească dragoste nouă sau pe unele cupluri să repare relațiile slăbite.

Socializarea va străluci. Plăcerea, cumpărăturile și îngăduința ne vor încânta.

Momentul propice pentru „DA!”

Ultimul aspect de remarcat pe 6 septembrie va fi cel al Soarelui din Fecioară ce creează tot un aspect unghiular de 120° cu Uranus și Taur. Această energie va fi direcționată în special în momentul lunii noi, deoarece dețin aproape exact aceeași energie. Schimbări pozitive, entuziasm și noroc ne vor fi oferite – și depinde de noi să spunem: „da!”.

Ieșiți din rutină și lăsați universul să vă ghideze spre o nouă aventură.

O șansă pentru întregire

Ultima notă pentru săptămâna aceasta va fi mișcarea lui Venus în Scorpion pe 10 septembrie. Aceasta ne va transforma Beneficiarul Mic într-o zeiță a nopții, sporind nevoia noastră de pasiune, angajament și răpire. Toate relațiile vor deveni extrem de intense, întrucât dorim „totul sau nimic” în uniune.

Conexiunile karmice ale sufletului pereche ar putea intra în viețile noastre și să ne transforme cărările pentru totdeauna.

BERBEC

Luna nouă în această săptămână deschide o ușă în a șasea ta casă de productivitate solară, Berbec. Vei prelua mai multe responsabilități sau proiecte la locul de muncă.

TAUR

Deschide-ți inima, Taur. Luna nouă din această săptămână îți aprinde a cincea ta casă de pasiune solară. Aceasta va fi una dintre cele mai importante săptămâni ale anului pentru Taurii singuri și atașați pentru a face din romantism și plăcere o prioritate.

GEMENI

Este timpul să îți evaluezi rădăcinile, Gemeni. Luna nouă din a patra ta casă solară din această săptămână te va ajuta să faci o schimbare în jurul casei sau al vieții de familie.

RAC

Mintea ta va fi electrificată săptămâna aceasta, Rac. O nouă lună în a treia casă de comunicații solară va răsări, ajutându-te să îți deschizi mintea și să faci „brainstorming” cu noi concepte și idei interesante.

LEU

Prosperitatea ar putea veni în calea ta săptămâna aceasta, Leu. Va apărea o lună nouă în a doua ta casă de finanțe solară, care te va ajuta să îți crești veniturile considerabil, un loc de muncă nou sau poate un client profitabil.

FECIOARĂ

Cea mai importantă lunație a anului a sosit săptămâna aceasta, Fecioară. Luna nouă din zodia ta îți va deschide ușa pentru a-ți urmări o speranță sau un vis din inimă.

BALANȚĂ

Stai jos, odihnește-te și reîncarcă-te săptămâna aceasta, Balanță. Luna nouă din a 12-a ta casă solară te va încuraja să îmbrățișezi răbdarea și singurătatea.

SCORPION

Universul aruncă focuri de artificii pentru tine, Scorpion. Luna nouă din a unsprezecea ta casă a prieteniei solare se va trezi săptămâna aceasta, încurajându-te să te vezi cu mulți prieteni și cunoștințe care te adoră.

SĂGETĂTOR

În curând, victoriile profesionale ar putea fi la îndemână, Săgetător. Luna nouă din această săptămână scoate în evidență a zecea ta casă solară și ar putea aduce știri despre o ofertă de muncă, o promovare sau o oportunitate de recunoaștere.

CAPRICORN

Luna nouă din această săptămână te va încuraja să-ți deschizi aripile și să zbori, Capricorn. Vă scoate în evidență a noua ta casă solară și te va ajuta să îți deschizi mintea către noi credințe, idei și perspective.

VĂRSĂTOR

Luna nouă din această săptămână ar putea să îți îndrepte atenția asupra investițiilor, activelor sau unei așezări, Vărsător. Această lunație deschide o ușă în a opta ta casă solară, permițându-ți să evaluezi cum poți construi bogăție pe termen lung.

PEȘTI

Relațiile sunt prioritatea ta principală în această săptămână, Pești. Luna nouă cade în a șaptea ta casă solară, oferindu-ți posibilitatea de a face planuri cu un partener.

Postări relevante