Horoscop săptămânal: 13-19 septembrie 2021 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal: 13-19 septembrie 2021

Horoscop săptămânal: 13-19 septembrie 2021

Ne îndreptăm către o săptămână intensă pe cer, cea mai dificilă din sezonul Fecioarei. Horoscopul dvs. săptămânal este aici pentru a vă ghida!

Sfârșit pentru influențele lui Marte în Fecioară

Chiar la începutul săptămânii, puterea lui Marte își termină drumul prin câmpurile Fecioarei. În ultimele săptămâni, am văzut o creștere a productivității pe măsură ce ritmul de viață s-a accelerat dramatic. De asemenea, datorită legăturilor Fecioarei cu sănătatea fizică, ni s-a arătat rapid ceea ce are nevoie corpul nostru – indiferent dacă este vorba de mai multă hrană, activitate sau chiar odihnă. Marte în Fecioară ne-a ajutat să ne evaluăm viața și să asistăm la detalii.

Marte intră în Balanță

Începând cu data de 14 septembrie, Marte lasă în urmă aceste grădini înflorite pentru a dansa în sălile balului regal și fermecător ale Balanței. Cu toate acestea, cu Marte acum în semnul său de detriment, planeta noastră roșie va avea o cantitate mare de energie. Totuși, nu va fi sigur în ce mod să o folosim! În prim plan, acest tranzit ne aduce ceva probleme în relații, pe care trebuie să le confruntăm – fie ia forma de pasiune sporită și muncă în echipă în uniuni sănătoase sau mai multă fricțiune și animozitate în cele antagoniste. Deși vor exista știri sporite în cadrul angajamentelor și căsătoriilor colective, vor exista, de asemenea, o cantitate egală de despărțiri, deoarece Marte va fi aprins și va provoca tensiunea.

Indecizia, agresivitatea pasivă și caracteristica de a fi fermecător într-un mod deschis, dar în cele din urmă fraudulos, sunt părțile întunecate ale acestui tranzit.

Visele Neptuniene de Confuzie

Vremea tulbure este prognozată pentru 14 septembrie din alt motiv. Soarele va sta vizavi de Neptun în Pești. Un paravan de fum confuz și înșelător va fi aruncat în jurul nostru oriunde ne întoarcem. Apărările noastre fizice, mentale, emoționale și spirituale vor fi extrem de slăbite, de aceea este recomandat să fim prudenți și să nu ne punem în fața pericolului sau a ispitei. Alții ar putea căuta să ne pradă. Drogurile, alcoolul și fantezia îi pot atrage pe cei care se confruntă cu dezamăgirea.

Cel mai bun mod de a gestiona această energie amară este să vă retrageți în singurătate, să evitați confruntarea și să vă îmbrățișați creativitatea interioară.

Loc pentru noi experiențe și dorințe

Soarele din Fecioară se întâlnește cu Pluto în Capricorn într-un aspect triunghiular pe 16 septembrie. Acest lucru va crește puterea noastră personală, ambiția și intensitatea în acest moment. Vom pofti experiențe profunde și vom căuta să ne exercităm dominația. Transformarea personală este foarte posibilă acum dacă facem demersurile pentru a face acest lucru. De asemenea, este prielnică eliminarea oricăror lucruri care risipesc timpul, energia, resursele sau spațiul nostru. Relațiile cu persoanele cu autoritate vor merge, de asemenea, fără probleme acum, dacă facem un pas înainte pentru a ne afirma și a ne prezenta ideile.

Între două ipostaze în contradictoriu

Ultimul lucru ce trebuie subliniat săptămâna aceasta, va fi un aspect rectangular creat între Venus în Scorpion și Saturn în Vărsător pe 17 septembrie. Pregătiți-vă pentru orice problemă de relație care aștepta sub radar să apară, creând diviziune, distanță, stagnare și dezamăgire. S-ar putea să ne simțim criticați de alții și împinși în frig.

Odată cu ciocnirea energiei apei cu cea a aerului, va fi cu siguranță o bătălie între o parte emoțională și cealaltă prea analitică.

BERBEC

Conducătorul tău planetar, Marte, va sfârâi în cer pentru tine săptămâna aceasta, Berbec. Pe măsură ce îți va aprinde a șaptea ta casă solară, vei începe să lucrezi la un mare proiect alături de un partener important.

TAUR

Pregătește-te să fii extrem de ocupat, Taur! Când Marte intră în a șasea ta casă solară în această săptămână, vei ajunge să ocupi o muncă imensă de la angajator.

GEMENI

Lasă-ți inima să izbucnească cu artificii, Gemeni. Acum că Marte va locui în a cincea ta casă solară timp de mai multe săptămâni, vei conștientiza că este timpul să faci din dragoste, romantism, plăcere, distracție și expresie o prioritate.

RAC

Pe măsură ce puternicul Marte face o cotitură pentru a intra în cea de-a patra ta casă solară în această săptămână, te vei simți mai emoționat, Rac. Pe măsură ce își atrage atenția asupra vieții tale domestice, este posibil să începi să-ți muți sau să-ți renovezi spațiul de locuit.

LEU

Cu Marte care îți surescită a treia ta casă solară în această săptămână, vei avea idei strălucite, potrivite cu curajul de a le declara, Leo.

FECIOARĂ

Urmărește-ți finanțele acum, când Marte, puternic, ți-a părăsit semnul zodiacal pentru a intra în a doua ta casă solară, Fecioară. Cheltuielile tale pot izbucni. De aceea, fii atent la ele înainte ca să eviți să fie realizate necontrolat.

BALANȚĂ

Simți o schimbare în vânt pe măsură ce puterea lui Marte intră în zodia ta, săptămâna aceasta, Balanță. Vei avea energie, dominație și curaj să abordezi toate cele mai importante proiecte personale acum și în săptămânile următoare.

SCORPION

În calitate de co-conducător planetar, Marte, face o scufundare profundă în a 12-a ta casă solară în această săptămână. Așa că, vei prefera să lucrezi în singurătate în timp ce dezvolți concepte și proiecte importante care încă nu sunt gata să vadă lumina zilei, Scorpion.

SĂGETĂTOR

Horoscopul tău săptămânal anunță că este timpul să sărbătorești, Săgetător! Pe măsură ce Marte activ aduce un val de energie în a unsprezecea ta casă solară, vei ajunge să-ți vezi viața socială izbucnind de entuziasm.

CAPRICORN

Închide-te și treci la treabă, Capricorn. Pe măsură ce Marte intră în a zecea ta casă solară în această săptămână, vei avea ocazia să iei noi proiecte majore sau o promoție care te poate conduce pe noi culmi triumfătoare în carieră.

VĂRSĂTOR

Cu Marte care te va lega într-o rachetă și te va arunca în cer săptămâna aceasta, vei fi pregătit pentru multe noi orizonturi, Vărsător. Pe măsură ce îți atrage atenția asupra celei de noua ta casă solară, vei avea sete de călătorii și de experiențe noi.

PEȘTI

Acum, cu Marte în a opta ta casă solară, este un moment ideal pentru a aborda toate investițiile și activele tale, Pești. Este posibil să fii în curând în mijlocul unei achiziții importante.

Postări relevante