Horoscop săptămânal: 6-12 decembrie 2021 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal: 6-12 decembrie 2021

Horoscop săptămânal: 6-12 decembrie 2021
6 Decembrie

Pe 6 decembrie, Marte de foc din Scorpion va crea un aspect prietenos de 60° cu Pluto în Capricorn. Ca și în cazul tuturor aspectelor planetare marțiene, vom simți această energie atât în ​​zilele premergătoare, cât și după ce această legătura exactă s-a constituit. Acest lucru ne va oferi o cantitate extraordinară de pasiune pentru a ne atinge obiectivele și a ne afirma în urmărirea ambițiilor noastre. Se poate face mult progres dacă dorim să canalizăm această rezistență într-un curs de acțiune concentrat. De asemenea, acest lucru ne va spori magnetismul sexual, dându-ne un aer de autoritate irezistibilă.

7 Decembrie

7 decembrie îl va aduce pe Mercur în Săgetător într-un aspect patrulater cu Neptun în Pești. Acest lucru are un efect de slăbire asupra minții noastre, deoarece suntem aruncați sub o ceață. Înșelăciunea este foarte posibilă acum – pentru noi înșine sau pentru alții. Cel mai bine este să punem discuțiile în altă zi, deoarece nu gândim clar.

8 Decembrie

8 decembrie va face ca Marte în Scorpion să-l îndrepte pe Jupiter în Vărsător. Această energie mai mare decât viața este oarecum ca o sabie cu două tăișuri, deoarece cu siguranță putem obține succese majore și avere prin afirmarea noastră prin acțiune. Cu toate acestea, această energie se poate manifesta și sub formă de accidente, răni și căderi din grație dacă suntem prea impulsivi și înfățișați. Exersează moderația și elimină o parte din energia suplimentară cu o rutină de fitness grea.

11 Decembrie

În continuare, pe 11 decembrie, Venus se va asocia cu Pluto în Capricorn. Acest lucru va crește nevoia noastră de companie, dragoste și unire la un nivel extrem de profund. Vom avea capacitatea de a atrage pe alții către noi, dominând situațiile și arătându-le oamenilor că știm ce vrem și cine suntem. Cu toate acestea, jocurile de putere pot apărea dacă acționăm în mod egoist. Relațiile sănătoase pot crește profund, dar cele toxice pot deveni și mai abuzive. Încercați să echilibrați această energie mieroasă fără a fi consumată de ea.

Tot pe 11 decembrie, Mercur în Săgetător va crea tot un aspect prietenos de 60° cu Jupiter în Vărsător. Vor apărea vești fericite, optimism și luarea deciziilor excelente. Deoarece ambele planete au legături cu afaceri și călătorii, și aceste zone vor străluci destul de bine. Încheiați acorduri sau planificați o vacanță viitoare. Aștrii de mai sus vor asigura o experiență fericită și prosperă.

BERBEC

Acum că Neptun s-a trezit în a douăsprezecea ta casă solară, vei avea un sentiment mai mare că ești ghidat după un plan divin, Berbec. Horoscopul tău săptămânal vrea să lași Universul să se miște prin tine.

TAUR

Cu Neptun în sfârșit direct în a unsprezecea ta casă solară, vei circula printre mulți oameni creativi, spirituali sau iluminați în lunile următoare, Taur. Asigură-te că ești înconjurat de suflete pereche platonici.

GEMENI

Cu Neptun staționat în a zecea ta casă solară, îți recreezi calea profesională, Gemeni. Deblochează-ți potențialul creativ, expresiv și intuitiv.

RAC

Cu Neptun chemându-te de la un alt semn de apă și înotând în a noua ta casă solară, vei avea treziri profunde despre partea mai mistică a lumii, Rac. Dacă o nouă ideologie sau un sistem de credințe te cheamă, este timpul să-l explorezi.

LEU

În timp ce Neptun dansează în a opta ta casă solară, el te învață că adevărata putere constă în încredere, vulnerabilitate și intimitate, Leu. Horoscopul tău săptămânal vrea să găsești pe cineva care să facă dragoste cu sufletul tău.

FECIOARĂ

Ai de-a face cu Neptun eteric în a șaptea ta casă solară de mulți ani, Fecioară. Acest lucru te-a făcut să atragi parteneri iluminați, creativi sau vizionari în viața ta – sau oameni care s-au înscenat ca atare, dar care au fost de fapt otrăvitori. Fii clar și intenționat cu cine îți împărtășești energia.

BALANȚĂ

Dansul lui Neptun prin a șasea ta casă solară a fost puțin anevoios, Balanță. Deblochează-ți talentele tale creative inerente în viața profesională, deși uneori este posibil să fii clătinat nebulos. Rămâne atuul tău să te redirecționezi rapid. Ascultă-ți intuiția.

SCORPION

Majesticul Neptun a dansat prin a cincea ta casă solară de mulți ani, Scorpion. În timp ce el se învârte în vârtejele de aici, tocmai ce s-a trezit recent, vei dori mai degrabă o iubire divină și transcendentă decât ceva care este doar obișnuit și plictisitor.

SĂGETĂTOR

Neptun din a patra ta casă solară a fost în mare parte fermecător, Săgetător. Ai fost la vânătoare pentru a-ți transforma casa într-un sanctuar care vorbește inimii și sufletului tău.

CAPRICORN

Cu Neptun în a treia ta casă solară, ai fost binecuvântat cu o creativitate și o viziune extraordinară atunci când vine vorba de toate proiectele tale pe comunicare din ultimii ani, Capricorn. Acum că s-a trezit, este timpul să îți folosești darurile pentru a te conecta cu oamenii la un nivel mult mai profund.

VĂRSĂTOR

A avea Neptun în a doua ta casă solară ți-a dat un atașament deosebit față de banii tăi în ultimii ani, Vărsător. Pe de o parte, ți-ai pus la îndoială adevăratul tău scop în viață și ai început să cheltuiești mai mult pentru ceea ce credeai că te împlinește, mai degrabă decât pentru lucrurile de care ai nevoie practic.

PEȘTI

Cu conducătorul tău planetar, Neptun, acum treaz în semnul tău zodiacal, vei fi mai aliniat cu puterile spirituale ale universului, Pești. Horoscopul tău săptămânal vrea să le lași pe acestea să te ghideze pe măsură ce acționezi.

Postări relevante