Horoscop săptămânal: 22-28 Noiembrie 2021 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal: 22-28 Noiembrie 2021

Horoscop săptămânal: 22-28 Noiembrie 2021

Această săptămână de lucru festivă, prescurtată, se odihnește în mijlocul sezonului de eclipsă și aduce o mare energie săgetătorului.

Cu alte cuvinte, s-ar putea să nu fie cea mai odihnitoare săptămână, dar ar trebui să fie zbuciumată și memorabilă.

Duminică, 21 noiembrie, Soarele încrezător se mută din zodia misterioasă, magnetică de apă Scorpion, către semnul de foc jovial, cu spirit liber, Săgetător. Astfel se pregătește scena pentru multe petreceri și călătorii în următoarele patru săptămâni.

Apoi, miercuri, 24 noiembrie, Mercur părăsește Scorpion – unde este gândirea colorată și comunicarea cu o atmosferă mai privată din 5 noiembrie – și trece și la Săgetător, mărind volumul interacțiunilor cu opinii, nefiltrate și înflăcărate.

Acest sezon îți oferă puțină credință – și poate chiar câteva dovezi concrete – că lucrurile vor fi bine.

BERBEC

În ciuda a ceea ce alții ar putea încerca uneori să-ți spună, furia ta este unul dintre cele mai bune lucruri despre tine, arzătoare, strălucitoare și pură. Îți oferă o claritate a scopului, puterea de a vedea prin tot felul de minciuni și capacitatea de a crea lumi întregi noi folosind doar propria ta putere de voință. Săptămâna aceasta, nu îți suprima furia, doar nu uita de gingășia din tine. Poți să treci prin viață alimentat de furie, dar, la sfârșitul zilei, ți se permite să cedezi blândeții pure de a fi în viață.

TAUR

Există oameni care sunt atât de implicați în ideile lor despre univers – în fanteziile, opiniile și proiecțiile lor – încât uită cum să vadă ce este de fapt în jurul lor. Nu tu, totuși. Rareori pierzi din vedere planul fizic și rareori dai prioritate teoriei mai presus de imaginile, sunetele și texturile vieții reale. Totuși, din când în când, merită să-ți lași imaginația să se avânte, devenind măreț și glorios și complet impracticabil. Săptămâna aceasta, nu lăsa înțelegerea ta asupra lumii așa cum este ea să te împiedice să visezi mare.

GEMENI

De cele mai multe ori, ești confortabil cu știința că unele dintre proiectele tale vor eșua, unele dintre călătoriile tale nu se vor finaliza și unele dintre cuvintele tale vor ieși greșit. Dar în ultimul timp, acest lucru a devenit mai greu de acceptat. Miza s-a simțit mai mare ca niciodată, de parcă nu ai timp să rătăcești și să explorezi, ca și cum prima ta presupunere trebuie să fie întotdeauna cea corectă. Săptămâna aceasta, în sfârșit, vei putea recupera încrederea în procesul tău de șerpuire ocazional. Greșelile înseamnă că ești în mișcare; înseamnă că încerci și ești pe o cale care, oricât de abătută, va duce undeva minunat.

RAC

De cele mai multe ori, ești perfect fericit să-ți păstrezi ideile pentru tine – nu pentru că ți-e frică de a împărtăși, ci pentru că plăcerile propriei tale minți, propria companie, sunt atât de grozave. În această săptămână, totuși, poate exista la fel de multă bucurie, dacă nu mai mult, în a-i lăsa pe alții să ți se alăture. În acest moment, oamenii te pot surprinde prin perspicacitatea lor, cu generozitatea lor de spirit și cu noile linii de gândire pe care te ajută să te deschizi. Dacă le dai șansa să te cunoască cu adevărat, se vor dovedi capabili să te întâlnească la nivelul tău până la urmă.

LEU

Ești priceput să observi pe ceea ce oamenii se concentrează, să urmărești unde curge atenția și se adună într-o cameră. Știi cum să atragi atenția și cum să o eviți, cum să te asiguri că ceilalți te văd exact așa cum vrei să fii văzut. Dar săptămâna aceasta, oricât de ciudată pare, este un moment pentru a-ți lăsa narațiunea strâns controlată să se relaxeze. Lasă-i pe oameni să te vadă cel mai dezordonat, cel mai ciudat, cel puțin laolaltă. Ai încredere că oamenii pe care îi iubești te vor iubi înapoi chiar și atunci când ești prea obosit pentru a performa. Ei chiar o vor face.

FECIOARĂ

Spre marea ta surpriză, s-ar putea să te trezești în curând cu o înțelegere nouă și de neclintit că ești, în ciuda suspiciunilor tale, demn de lucruri bune: fericire, libertate, o planetă sănătoasă, bunătate, pace și un loc cald unde să dormi. După atât de mult timp petrecut certându-te cu lumea – și cu tine însuți – că meriți să fii aici, săptămâna aceasta, s-ar putea să descoperi că crezi asta. Deși mai ai de lucru, nu ai nimic de demonstrat, iar treaba ta acum este să-ți amintești asta.

BALANȚĂ

Din punct de vedere intelectual, știi că nu trebuie să fii perfect, că nu poți fi perfect. Din punct de vedere emoțional, totuși, există întotdeauna o parte din tine care se străduiește să aibă exact părerile corecte, să te exprimi mereu cu o claritate totală, să faci doar alegeri bune, să duci la îndeplinire orice plan fără probleme. Săptămâna aceasta, ai șansa să-ți eliberezi dorința de perfecțiune în favoarea unor posibilități dezordonate și interesante. A fi îndrăzneț poate fi mai interesant, mai generativ și mai frumos decât a face lucrurile exact corect de fiecare dată. Așa că încearcă chiar acum să dai prioritate curajului.

 
SCORPION

Adesea, fără să intenționezi în mod conștient, încerci să înlături orice sentiment de optimism în momentul în care apare. Este un obicei atât de înrădăcinat încât nici măcar nu observi că faci asta, așa că în această săptămână, încearcă să contracarezi intenționat acel impuls. Încearcă să inviți cu intenție speranța în inima ta, indiferent cât de inutil sau nebunesc s-ar simți la început. În acest moment, scopul nu este să diagnosticăm cu exactitate cât de rău este totul, ci să extinzi ceea ce crezi că este posibil. Înainte de a putea lucra spre un viitor mai bun, trebuie să te lași să crezi că ar putea exista unul.

SĂGETĂTOR

După un sezon lung în care îți ascunzi emoțiile, în care încerci să fii discret, universul îți oferă în sfârșit șansa de a te extinde din nou. Fă-ți o prioritate chiar acum să te miști, să rătăcești și să visezi. A fost greu să-ți amintești asta în ultima vreme, dar ești aici pentru a face mai mult decât a supraviețui, mai mult decât a îndura în fiecare zi. Ambițiile tale revin la viață – lasă-le. Orice se poate întâmpla în continuare. Viața s-a simțit plictisitoare, poate, ciupită și goală, dar nu va fi așa pentru totdeauna. Se schimbă deja.

CAPRICORN

Oamenii te sfătuiesc mereu să te concentrezi pe proces și nu pe rezultate. Dar este greu să iei asta în serios când știi că rezultatele în profunzime contează. Ele determină cum te tratează alții și ce fel de viață poți trăi. Nu muncești la fel de mult doar de dragul asta. Încerci să construiești ceva real. Dar chiar și așa, când ești tot timpul orientat spre obiective, pierzi din plăcerile explorării nelimitate. Săptămâna aceasta, s-ar putea să fii surprins cât de revigorant poate fi un pic de lipsă de scop.

 
VĂRSĂTOR

Unul dintre marile tale daruri este disponibilitatea ta de a fi dificil – de a te răzvrăti împotriva autorității necâștigate, de a contesta înțelepciunea populară, de a-ți interoga chiar și propria fericire. Nu toată lumea este atât de atentă în privința integrității lor, dar tu ești. Problema este că de multe ori te face mai apăsător cu tine însuți decât trebuie să fii. De asemenea, te face să pui sub auspiciul nesiguranței tot ceea ce oferă fericire sau confort sau un pic de speranță. Săptămâna aceasta, dacă optimismul încearcă să intre în inima ta, lasă-l. Nu te va face moale sau credul, ci ți-ar putea ușura drumul înainte.

PEȘTI

Ți-ai petrecut atât de mult din viața ta muncind să te stabilești, să devii mai înțelept, mai puternic și mai bun în munca pe care o faci. Dar la un moment dat, începi să observi că entuziasmul a dispărut din activitățile tale. S-ar putea să te trezești cu dor de bucuria liberă pe care o simțeai înainte să știi ce faci, când totul era o aventură și nimeni nu avea așteptări de la tine. Săptămâna aceasta, încercați să găsești oportunități de a fi un căutător, de a fi un cursant și nu un expert. Te poți reconecta cu fiorul necunoscutului.

Postări relevante