Horoscop săptămânal 4- 10 Aprilie 2022 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal 4- 10 Aprilie 2022

Horoscop săptămânal 4- 10 Aprilie 2022

Începând de luni, 4 aprilie, Marte se va uni cu Saturn în Vărsător, legând războinicul inovator cu planeta profesorului modern. Cu ambele planete reunindu-se în armonie, aceasta este o energie puternică! Saturn încurajează Marte să fie structurat în acțiunea sa, implicând ambiție responsabilă, onorând în același timp inovația și ingeniozitatea. Din punct de vedere sexual, energia va fi mai introvertită decât de obicei, deoarece Saturn reduce setea lui Marte. Indiferent de ceea ce este prioritizat, conjuncția implică faptul că rezistența va duce la o recompensă mai mare!

Pe 5 aprilie, Marte în Vărsător va crea un aspect patrulater cu nodul nordic din Taur, provocând tensiune între războinicul modern și destinul concentrat pe securitate. Pe măsură ce energia fixă ​​se ciocnește, poate exista un impas inevitabil. În loc să mergi înainte cu orice îți satisface capriciile, pătratul implică o abordare temeinică. Compromisul va fi necesar pentru a-ți îndeplini dorințele în felul tău!

Tot pe 5 aprilie, Mercur în Berbec va crea un aspect de 60° cu Saturn în Vărsător. Pe măsură ce aceștia doi se unesc, există o dorință imensă de a face salturi și limite. Saturn poate înăbuși agilitatea mentală și priceperea comunicativă a lui Mercur, încurajând o abordare mai lentă și mai stabilă. Din fericire, amestecul de energie Vărsător și Berbec este perfect pentru a crea o abordare autonomă, dar unică, a obiectivelor futuriste. Saturn îl poate încuraja pe Mercur să-și asume un ton de responsabilitate atunci când își transmite cu pasiune ideologiile, opiniile și planurile sale.

Venus în Exaltare

Zeița iubirii Venus devine exaltată în Peștii mistici marți, 5 aprilie. Raportând acum la planetele conducătoare ale Peștilor, Jupiter și Neptun, Venus capătă o perspectivă imensă de speranță atunci când abordează romantismul, finanțele și arta. Cu Neptunul nebulos și Jupiterul expansiv acționând ca subtonuri energetice, Venus în Pești nu poate să nu fie complet visător. Eforturile romantice și financiare capătă un ton capricios, chiar dacă ușor delirante. Venus și-ar putea imagina o lume plină de minuni iubitoare și abundență imensă. Dar Venus poate fi, de asemenea, predispusă să poarte ochelari de culoare trandafirii, așa că folosește discreția pentru ca speranțele și visele tale să nu fie zdrobite de realitate!

Check-in trimestrial cu Luna

Spre sfârșitul săptămânii, primul sfert de lună este domiciliul în Rac. Deși lunațiile cu sferturi pot induce un „mod de criză”, această lunație poate fi perfectă pentru a pune în funcțiune curățenia noastră de primăvară. Primul sfert de lună din Rac ne poate încuraja să curățăm și să ne reorganizam intuitiv spațiile sacre. În mod colectiv, s-ar putea să ne simțim mai emoționați decât de obicei, astfel încât să urmărim sentimentele instincte și să rămânem conectați cu cei dragi va fi crucial!

BERBEC

Cum te simți în legătură cu relațiile tale? Acum că Venus este în Pești, ești chemat să fii mai vulnerabil în parteneriatele tale. Folosește această energie venusiană pentru a arăta cât de mult îți iubești oamenii!

TAUR

Ai credință! Odată cu intrarea lui Venus în Pești în această săptămână, s-ar putea să te simți mai iubitor față de prieteniile și comunitățile tale, în timp ce te simți mai plin de speranță în ceea ce privește angajamentul față de aspirațiile tale.

GEMENI

Angajează-te în cariera ta! Pe măsură ce Venus intră în Pești mutabili în această săptămână, mintea ta poate începe să-ți imagineze posibilitățile profesionale. Ia în considerare parteneriatul cu o persoană influentă pentru a avea succes!

RAC

Dragostea spirituală este obligată să se dezvolte acum că Venus este în apa Peștilor. Dorința ta de a-ți aprofunda cunoștințele și înțelepciunea va fi ghidată ușor, dar intuitiv, pe parcursul acestui tranzit venusian!

LEU

Vulnerabilitatea este cheia intimității acum că Venus este în iubirea Peștilor. Energia venusiană te va încuraja să pășești într-o octavă mai înaltă de iubire și angajament. Dar fii aten la parteneriatele tale financiare reciproce, deoarece Peștii pot fi o energie evazivă!

FECIOARĂ

Dragostea îți aparține acum că Venus se află în semnul tău opus, Pești. Având în vedere că atât Venus, cât și Jupiter îți stimulează parteneriatele, conexiunile romantice vor înflori cu siguranță. Fecioarele singure și cuplate au multe de așteptat!

BALANȚĂ

Acum că Venus este în Pești, viața ta s-ar putea simți ca artă vie, respirație. Frumoase și magice, vibrațiile venusiane se infiltrează în viața ta de zi cu zi, de la munca ta la obiceiurile tale sănătoase.

SCORPION

Romantismul va fi o visare capricioasă când Venus intră în Pești în această săptămână! Pasiunea ta pentru cei dragi va fi exprimată în mod creativ, poate prin crearea de artă pentru a arăta cât de mult îi iubești!

SĂGETĂTOR

E timpul să faci din casa ta un spațiu de locuit magic, cu Venus în Pești de partea ta! Energia venusiană este perfectă pentru a îți înfrumuseța gospodăria, făcând spațiul tău în cele din urmă sacru.

CAPRICORN

Pregătește-te să te conectezi când Venus intră în Pești în această săptămână! Venus este pe cale să te aducă mai aproape de comunitățile tale imediate prin puterea comunicării sincere. Folosește acest timp pentru a îți adânci legăturile locale!

VĂRSĂTOR

Revoluționă-ți portofelul acum că Venus este în Pești visători. Nu ești genul neglijent din punct de vedere financiar, dar universul te cheamă să-ți iei finanțele puțin mai în serios în această perioadă.

PEȘTI

Strălucește ca superstarul care ești! Acum că Venus este în zodia ta, vei fi super-atractiv pentru toți cei care au plăcerea de a fi în contact cu tine.

Postări relevante