Horoscop săptămânal: 27 Decembrie 2021- 2 Ianuarie 2022 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal: 27 Decembrie 2021- 2 Ianuarie 2022

Horoscop săptămânal: 27 Decembrie 2021- 2 Ianuarie 2022

Poți să crezi?! 2021 s-a încheiat, iar horoscopul tău săptămânal pentru Revelion este aici pentru a te ghida în tranziția ta către unul dintre cei mai buni ani de până acum!

Pe măsură ce ne încheiem călătoria din 2021, vom reflecta asupra modului în care am crescut și am evoluat în ultimul an.

2021 a adus în atenție modul în care ne urmărim libertatea, în mijlocul restricțiilor, cerințelor și reglementărilor lumii. Lucrul cu alții și conectarea la o comunitate de rețea mai largă au fost, de asemenea, deosebit de importante în acest an, iar aceste lecții de viață vor continua să aibă importanță și în anii următori.

Jupiter intră în Pești

Jupiter binevoitor dansează în zodia sa de domiciliu, Pești, pe 28 decembrie. Va rămâne aici până pe 10 mai 2022 și va reveni pentru scurt timp din 28 octombrie 2022 până în 20 decembrie 2022. A vizitat deja pentru scurt timp recifele tropicale din Pești din 13 mai 2021, până pe 28 iulie 2021. Teme similare vor apărea din nou pentru noi, aducând o expansiune în toate tărâmurile creative, spirituale și romantice. Viața ar trebui să curgă mai ușor, deoarece suntem ghidați divin de un univers cu un plan cosmic frumos.

29 Decembrie

Pe 29 decembrie, Mercur se va uni cu Venus în Capricorn. Aceasta este o zi perfectă pentru a spune cuiva că îl iubești sau cum te simți! Având în vedere că Venus este retrograd, s-ar putea să auzi asta chiar și de la cineva din trecutul tău – poate un vechi prieten sau iubit – sau s-ar putea să fii cel care decide să te adresezi și să saluți.

Tot în data de 29 decembrie, Marte în Săgetător va crea un aspect de 60° cu Saturn în Vărsător. Ca în cazul tuturor aspectelor planetare marțiene, această energie va fi simțită pentru un număr de zile atât înainte cât și după. Acest lucru ne va oferi rezistența, perseverența și concentrarea pentru a reuși și a obține succesul pe termen lung. Progresul proiectelor va continua cu răbdare și claritate. La nivel personal, relațiile vor simți mai multă stabilitate, angajament și unitate. Noi conexiuni s-ar putea construi spre ceva solid.

Final de 2021

Pe 30 decembrie, Mercur va uni Pluto în Capricorn. Acest lucru va aduce o energie profundă și intensă în gândurile și comunicările noastre. Putem ajunge la miezul adevărului dacă ne împingem spre el acum. Cu aceste planete în Capricorn, este favorizată în special o perspectivă profesională sau financiară.

În cele din urmă, pentru a încheia săptămâna și a începe Anul Nou, soarele din Capricorn îl va conjuncta pe Uranus în Taur pe 1 ianuarie 2022. Acest aspect planetar promite întotdeauna schimbări interesante, deoarece ritmul vieții se va accelera pe măsură ce ni se oferă noi călătorii, oportunități și idei.

Gândiți-vă cum ați dori să transformați 2022 într-un an cu totul unic și porniți-vă pentru a realiza acest lucru. Ai sprijinul cosmic al universului!

BERBEC

Jupiterul binevoitor, planeta miracolelor și expansiunii, va intra acum din nou în a douăsprezecea ta casă solară, Berbec. Horoscopul tău săptămânal pentru Anul Nou garantează că vei fi ghidat divin de univers, pe măsură ce visele tale vor deveni mai vii și vor vorbi direct cu tine.

TAUR

Pregătește-te pentru un 2022 plin de entuziasm, Taur! Maiestuosul Jupiter va dansa în a unsprezecea ta casă solară săptămâna aceasta, dând tonul că anul următor va fi plin de prieteni, sărbători și victorii.

GEMENI

Ești pregătit să devii semnul zodiacal cel mai favorizat pentru creșterea profesională, Gemeni. Jupiter va pune o coroană de bijuterii pe capul tău, în timp ce acum reintră în a zecea ta casă solară, cea a realizărilor.

RAC

În curând te vei înălța în noi direcții emoționante, Rac. Sfântul Jupiter se va muta în a noua ta casă solară, încurajându-te să explorezi lumea, spiritul tău și alți oameni în 2022.

LEU

Jupiter binevoitor își propune să-ți aducă mai multă bogăție în 2022, Leu. Săptămâna aceasta, pe măsură ce își începe turul prin a opta ta casă solară, vei vedea mai multă prosperitate venind din venitul unui partener, o decontare sau bonus.

FECIOARĂ

Horoscopul tău săptămânal pentru Anul Nou vrea să te pregătești să dansezi cu un suflet pereche, Fecioară. Pe măsură ce Jupiter înoată pe cer dinspre tine, începând cu această săptămână, pentru cea mai mare parte a anului 2022, vei descoperi că relațiile se îmbunătățesc în general.

BALANȚĂ

Norocul îți va zâmbi în legătură cu angajarea ta pe tot parcursul anului 2022, Balanță. Jupiter locuiește acum în a șasea ta casă solară, aducându-ți mai mulți bani și armonie la locul de muncă.

SCORPION

Odată cu revenirea lui Jupiter în a cincea ta casă solară, vei vedea mult mai mult timp dragoste, creativitate și pasiune în 2022, Scorpion. Deschide-ți inima. Este timpul.

SĂGETĂTOR

Pe măsură ce conducătorul tău planetar, Jupiter, schimbă acum treptele pentru a se muta în a patra ta casă solară în această săptămână, vei vedea mai multă plăcere și prosperitate acasă și cu familia, Săgetător. S-ar putea să ajungi să te muți în anul următor.

CAPRICORN

Horoscopul tău săptămânal pentru Anul Nou îți garantează că spusele și ideile tale sunt de aur, Capricorn. Pe măsură ce maiestuosul Jupiter pășește în a treia ta casă solară săptămâna aceasta pentru a rămâne pe toată durata anului 2022, vei putea excela în toate domeniile de comunicare, scriere, vorbire și publicitate.

VĂRSĂTOR

Ții energia lui Jupiter în zodia ta până pe 28 decembrie, Vărsător. Apoi, el se va muta în a doua ta casă solară, aducându-ți mai multă prosperitate și bogăție în anul următor.

PEȘTI

Sună alarmele și stinge artificiile, Pești! Co-conducătorul tău planetar, Jupiter, se întoarce la semnul tău zodiacal săptămâna aceasta pentru a-ți aduce mai mult noroc decât oricine altcineva în anul următor. Trăiește vibrant.

Postări relevante