Horoscop săptămânal 2-8 Ianuarie 2022 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal 2-8 Ianuarie 2022

Horoscop săptămânal 2-8 Ianuarie 2022

Așteptați-vă să planificați în prima lună nouă a anului și să experimentați o schimbare a minții Mercuriale.

Pe măsură ce săptămâna se va desfășura, vor fi multe de visat când două planete mistice se vor convinge reciproc să-și urmeze capriciile cosmice fantastice.

Venus retrograd

Vedeta din această săptămână sosește pe 5 ianuarie, când Venus retrogradă va crea un aspect de 60° cu Neptun în Pești. Combinația dintre pământ și apă ne încurajează să fim receptivi la marele „ce ar fi dacă?”. Când minunata Venus retrogradă se întâlnește cu Neptun, cu siguranță va fi un vârtej de magie fără margini. Venus a fost ocupată să-și reconsidere valorile de dragoste, parteneriate și bani infuzate de Capricorn. Deci, acest aspect de 60° cu Neptun adaugă un fler mistic, deoarece Neptun încurajează planeta care regresează să rămână plină de speranță chiar și în starea sa de conștientizare.

Cu toate acestea, Neptun poate fi prea idealist în Pești, ceea ce poate denatura percepția realistă retrogradă a pământului Venus. Din acest motiv, s-ar putea să nu fie cel mai bun tranzit pentru a te angaja în noi aventuri venusiene în dragoste, bani și parteneriate. Dar este un tranzit minunat pentru a visa cu ochii deschiși la lucruri atât de frumoase! Pe măsură ce parcurgeți acest aspect astrologic, încercați să găsiți echilibrul între fantastic și practic.

Luna Nouă

Prima lună nouă a anului este în Capricornul stoic pe 2 ianuarie, încurajându-ne să fim responsabili pentru fundația pe care o punem în timp ce ne îndreptăm spre noul an cu vise și obiective. Lunile noi deschid un ciclu de șase luni de oportunități.

Dacă nu ți-ai stabilit încă obiectivele de Anul Nou, atunci lunația este momentul perfect pentru a face acest lucru!

Pe măsură ce luna nouă se raportează la Saturn, există un ton mai puternic de karmă, responsabilitate și timp. Intențiile lunare ar trebui să se învârte în jurul unui obiectiv sau stimulent pe termen lung la care să se poată lucra în timpul acestui ciclu de șase luni. Ar putea fi luna perfectă pentru a manifesta noi oportunități profesionale, invitația de a te ridica ca o figură de autoritate sau chiar notorietate pentru realizările tale.

Mintea unui geniu nebun

Mesagerul cosmic încearcă să scape de strânsoarea Capricornului de către Saturn, dar ajunge cumva sub celălalt deget mare al lui Saturn, dar de data aceasta, nuanțat cu o aură mai fermă. Începând cu 2 ianuarie, Mercur își începe tranzitul în Vărsător. Pe măsură ce Mercur continuă să raporteze lui Saturn și acum lui Uranus, există un puternic simț al datoriei asociat cu viitorul gândirii, vorbirii și chiar scrisului.

Semnul de aer fix se pare că își stabilizează trenul de gândire în Mercur, dar potențial până la absolvire. Mercurul din Vărsător poate avea intuiții neplăcute și ciudate, dar poate fi și predispus la viziunea tunelului, în funcție de cât de încăpățânat se agață de o opinie. Când vorbim, Mercur în Vărsător ne poate da puterea să luăm în considerare perspectivele lumești cu un sentiment de stoicism futurist.

Mesagerul cosmic poate împuternici colectivul să gândească pentru un bine mai mare, deoarece Vărsătorul are grijă de comunitățile globale. Ar putea fi mai ușor să te reconectezi cu prietenii pierduți de mult sau cu conexiuni îndepărtate, deoarece mesagerul cosmic caută relații mai prietenoase.

În afară de aceasta, Mercur în Vărsător poate deveni mai priceput din punct de vedere tehnologic, ceea ce duce la o scânteie în postarea pe rețelele sociale! Trebuie doar să țineți cont de ceea ce alegeți să postați sau la care răspundeți, deoarece acest tranzit Mercurial poate duce la cunoașterea ideologiilor și opiniilor exagerate.

Berbec

Berbec, planifică-ți sub luna nouă în Capricorn, stabilindu-ți obiective pentru a îți extinde cariera prin noi realizări. Mercur în Vărsător te poate ajuta să gândești în afara cutiei, cu vise inovatoare și să cauți conexiuni puțin probabile!

Taur

Dacă ai putea merge oriunde, unde ai merge și ce ai învăța? Ia în considerare aceste întrebări ca un punct de referință de manifestare pentru luna nouă în Capricorn. Lunația este doar începutul unei noi călătorii!

Gemeni

Fii serios cu privire la conexiunile și bunurile tale profund simțite sub luna nouă din Capricorn. Poate fi timpul să manifești intimitate în cadrul obligațiunilor tale sau chiar o structură mai bună pentru investițiile tale financiare!

Rac

An nou, lună nouă, noi posibilități în dragoste? Energia lunară deschide un nou capitol al parteneriatelor, romantice și profesionale – perfect pentru Racii singuri și pentru cuplați pentru a-și duce angajamentele la următorul nivel!

Leu

Luna nouă practic te invită să te gândești la ceea ce faci la serviciu, la modul în care îți structurezi zilele și la obiceiurile tale sănătoase. Este timpul să faci niște schimbări necesare, dar mature, Leu?

Fecioară

Luna nouă în Capricorn este stimulentul tău pentru a acorda prioritate întâlnirilor, bucuriei și creativității în 2022. Profită la maximum de primele șase luni ale anului stabilind intenția de a avea fericire în viața ta!

Balanță

Ar putea fi timpul să redefinești ceea ce înseamnă pentru tine casa și familia sub luna nouă în Capricorn. Privește către Mercur în Vărsător pentru un pic de inspirație creativă, chiar dacă imprevizibilă!

Scorpion

Horoscopul tău săptămânal spune că este timpul să-ți îmbunătățești abilitățile de ascultare activă și talentele Mercuriale sub luna nouă în Capricorn. Mercur în Vărsător poate crea o tensiune inițială cu modul în care procedezi în anumite situații

Săgetător

Horoscopul tău săptămânal dorește să fii concentrat fiscal sub luna nouă în Capricorn. Luna productivă te va inspira să vii și să te ții de un buget practic.

Capricorn

An nou, un nou tu! Luna nouă este în semnul tău, oferindu-ți șase luni să-ți actualizezi identitatea și aspectul.

Vărsător

Horoscopul tău săptămânal vrea să fii responsabil! Luna nouă în Capricorn te influențează în mod subconștient să fii mai practic în eforturile tale de a merge mai departe.

Pești

Conectează-te și offline cu luna nouă productivă din Capricorn. Îți poți extinde prieteniile și chiar visele în următoarele șase luni.

Postări relevante