Horoscop săptămânal: 24-30 ianuarie 2022 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal: 24-30 ianuarie 2022

Horoscop săptămânal: 24-30 ianuarie 2022

Orice s-ar spune ar putea fi sortit să aibă loc întrucât Mercurul retrograd în Vărsător realizează un aspect de 120° cu Nodul Nord din Taur miercuri, 26 ianuarie. Considerați orice revelații, accidentări și comunicări greșite ca stimulente valoroase pentru redirecționare.

Problemele retrograde ar putea ajunge la un sfârșit dramatic atunci când Mercur retrograd se va uni cu Pluto în Capricorn vineri, 28 ianuarie. În cele din urmă, vineri începe un weekend de vindecare, în timp ce soarele din Vărsător creează un aspect de 60 ° cu Chiron în Berbec. Războinicul rănit este încurajat să găsească modalități unice de a-și onora și vindeca ciudateniile.

Marte părăsește Săgetător pentru Capricorn luni, 24 ianuarie. Acum, în Capricorn, Marte raportează la Saturn, care ține Marte constant pe cursul său de acțiune. Pe tot parcursul acestui tranzit, Marte este practic în ceea ce privește impactul pe termen lung al acțiunilor noastre. Ambiția, furia și pofta au nuanțe karmice. În mod ideal, Marte în Capricorn este mereu sincronizat, foarte responsabil pentru tot ceea ce face sau nici măcar nu inițiază. Pentru a profita la maximum de Marte în Capricorn, creează „check-list” pentru sarcinile și obiectivele tale. Lucrează în mod constant spre dorințele tale de a produce ceva tangibil, deoarece succesul menține Marte în productivitatea Capricornului!

Mercur retrograd

Mercur retrograd intră în Capricorn marți, 25 ianuarie. Acum, în Capricorn, Mercur retrograd se simte mai întemeiat mental. Ar putea fi mai ușor să puneți cap la cap piesele puzzle-ului, să vă gândiți la acțiunile voastre înainte de a lua inițiativa și să vedeți practic umbrirea retrogradă. Comunicarea va adopta probabil o abordare mai fundamentată, ceea ce poate reduce potențiala zonă gri a comunicării greșite. Deoarece Capricornul este un semn cardinal de pământ, Mercur retrograd poate iniția gestionarea necazurilor și comunicarea greșită.

Creșterea și strălucirea cu Venus

Venus staționează direct în Capricorn duminică, 29 ianuarie. Din 19 decembrie până în prezent, Venus retrograd a perturbat fluxul de bani, romantismul, arta și angajamentele. Era și timpul să luăm în considerare angajamentele pe termen lung a fiecărei teme venusiene. Acum direct, Venus în Capricorn este gata să revizuiască caracterul practic al angajamentelor sale. Dragostea este maturizată, prioritzând probabil relațiile care vor rezista testului timpului, scăpând în același timp de parteneriatele iresponsabile sau nerealiste. Banii devin mai echilibrați pe măsură ce Venus în Capricorn își va bugeta conservator pentru a construi acel cuib. Arta și frumusețea luate pe un ton clasic, așa cum Venus în Capricorn implică faptul că mai puțin este mai mult. Pe măsură ce avansăm cu Venus, suntem încurajați să ne îndreptăm spre stăpânirea de sine!

BERBEC

Când Marte va intra în Capricorn, te vei simți deosebit de determinat să urmărești obiectivele tale în carieră. De asemenea, angajarea către excelența profesională va fi mai ușor de făcut, deoarece Venus staționează direct la sfârșitul săptămânii!

TAUR

Având în vedere că atât Mercur retrograd, cât și Marte intră în Capricorn în această săptămână, este posibil să fii gata să înveți și să explorezi, dar nu ai neapărat o direcție clară. Pe măsură ce Venus staționează direct, s-ar putea să ai o idee mai bună despre ce afacere merită angajamentul.

GEMENI

Poate că nu este timpul să te transformi sau să îți adâncești angajamentele cu Mercur retrograd care intră în Capricorn. Cu toate acestea, Marte îți poate oferi un sentiment de direcție – perfect pentru atunci când Venus staționează direct!

RAC

Relațiile sunt în discuție atunci când Mercur retrograd intră în Capricorn. Deși Marte este gata să ia măsuri în ceea ce privește angajamentele tale, ai putea fi precaut să mergi înainte până când Venus staționează direct mai târziu.

LEU

Viața de zi cu zi și munca sunt pe cale să fie dirijate greșit într-un mod absurd când Mercur retrograd intră în Capricorn. Din fericire, Marte care intră în Capricorn va planifica în consecință – perfect pentru a face copii de rezervă ale fișierelor importante la serviciu sau pentru a fi mai amănunțit în rutinele tale zilnice!

FECIOARĂ

Mercur retrograd în Capricorn se va gândi la ceea ce aduce bucurie vieții tale, în timp ce Marte în Capricorn va dori să-ți exploreze opțiunile. Când Venus staționează direct, este posibil să ai o relație mai bună cu întâlnirile și expresia artistică.

BALANȚĂ

Atât cu Marte, cât și Mercur retrograd intrând în Capricorn, este posibil să ai o dramă neașteptată acasă! Problemele de familie ar putea ieși la iveală, dar te vei simți mai bine în privința dinamicii tale odată ce Venus staționează direct pe la sfârșitul săptămânii.

SCORPION

Menținerea conversațiilor ar putea fi frustrantă, atât cu Mercur retrograd, cât și cu Marte, care intră în Capricorn în această săptămână. Urmărește-ți mișcările săptămâna aceasta. Orice s-ar spune ar putea să îți influențeze deciziile cu privire la câteva dintre relațiile tale atunci când Venus staționează direct!

SĂGETĂTOR

Cu Mercur retrograd și Marte care intră în Capricorn, mintea ta s-ar putea să fie alimentată cu noi modalități de a face bani sau cu perspective noi despre buget sau despre cum ar trebui valoarea să fie definită. Ar putea fi mai ușor să te angajezi în planul tău fiscal atunci când Venus staționează direct mai târziu în cursul săptămânii!

CAPRICORN

Marte, Mercur retrograd și Venus retrograd îți afectează sentimentul de sine, determinându-te să te simți în conflict cu privire la apariția în lume. Până la sfârșitul săptămânii, te vei simți gata să te angajezi în dragostea de sine atunci când Venus staționează direct.

VĂRSĂTOR

Deși Marte, Mercur retrograd și Venus retrograd îți afectează subconștientul, ai putea ieși cu o perspectivă diferită post-perioadă retrogradă. Din fericire, soarele intră în zodia ta, dându-ți încrederea de a fi sinele tău autentic!

PEȘTI

Ar putea exista unele probleme tehnice și schimbări în prieteniile tale când Mercur retrograd și Marte intră în Capricorn. S-ar putea să descoperi că angajamentul tău față de anumite comunități sau vise este definit mai târziu în săptămâna când Venus staționează direct.

Postări relevante