Horoscop săptămânal: 23-29 august 2021 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal: 23-29 august 2021

Horoscop săptămânal: 23-29 august 2021

Săptămâna aceasta, pregătiți-vă să străluciți, deoarece horoscopul săptămânal pentru săptămâna 23-29 a sosit cu vești bune.

Un univers iubitor ne răsplătește din nou în această săptămână cu binecuvântări, mai degrabă decât să ne luptăm în stânga și în dreapta.

Chiar la începutul săptămânii, ajunge o lună plină în Vărsător. Această lunație a început să se simtă la sfârșitul săptămânii trecute și va fi energia predominantă care va răsuna în zilele următoare. Luna trecută, am avut o lunație destul de provocatoare în Vărsător. Deoarece este vizavi de Jupiter, putem fi siguri că sărbătorile și averea vor ploua din cerurile de deasupra.

Norocul ne va călăuzi căile și munca grea va da roade acum – în special cele care ne propulsează pe fiecare către aspirațiile sale.

Începe sezonul Fecioară!

23 august o va aduce pe Venus în Balanță într-un trigon cu Saturn în Vărsător, ajutând și relațiile. Sindicatele existente vor experimenta mai multă stabilitate și forță, îmbinate cu armonie și angajament. Aceasta este o zi excelentă pentru a face o promisiune pe care doriți să o țineți pentru totdeauna. Noua iubire găsită în acest moment ar fi probabil o uniune a sufletelor pereche.

Comunicarea este evidențiată!

Singurul aspect sărat al săptămânii va fi când Mercur din Fecioară se opune lui Neptun în Pești pe 24 august. Din fericire, acesta este un aspect mai scurt, cu mesagerul nostru cosmic care se mișcă atât de repede în cer. Cu toate acestea, acest lucru va crea în continuare un efect de amortizare a minții și a vitalității noastre, așa că cel mai bine este să stăm jos, mai degrabă decât să facem orice acorduri cu care intenționăm să rămânem.

Pentru a încheia săptămâna, Mercurul fermecător din Fecioară va crea un trigon cu Pluto în Capricorn pe 26 august.

Mintea noastră va fi agilă, ascuțită și pătrunzătoare.

Aceasta este o zi excelentă pentru a face afaceri, a încheia acorduri sau a negocia. Puterea lui Pluto va face ca toate comunicările noastre să fie convingătoare și captivante. Folosește energia în cel mai mare beneficiu al tău.

BERBEC

Pregătește-te pentru o săptămână euforică, Berbec. A doua lună plină în a unsprezecea ta casă solară ajunge. Totuși, aceasta este mult mai dulce și binecuvântată decât cea pe care ați văzut-o luna trecută. Te vei bucura de un astfel de moment magic alături de mulți prieteni care te iubesc.

TAURUL

O să-ți placă horoscopul săptămânal pentru această săptămână, Taur! Luna trecută ați experimentat o lună plină stâncoasă în a zecea ta casă solară. Din fericire, o a doua lună plină care evidențiază acest sector ajunge săptămâna aceasta – aducând știri profesionale despre euforie!

GEMENI

Te-ai putea simți propulsat să urci în direcții noi și vibrante săptămâna aceasta, Gemeni. Una dintre cele mai bune luni pline ale anului – evidențierea casei a noua solare – va apărea și te va împinge să urmărești libertatea și noi orizonturi.

RAC

S-ar putea să existe un câștig financiar chiar după colț în această săptămână, Rac. O lună plină în a opta ta casă solară ,de investiții și active, va străluci de noroc. Probabil că te va ploua în prosperitate.

LEU

Luna trecută, ai întâlnit o lună plină destul de tumultuoasă în a șaptea casă solară a ta, care ți-a zguduit relațiile, Leule. Din fericire, o lună plină binecuvântată în același domeniu ajunge săptămâna aceasta – aducând fericire și unire tuturor parteneriatelor tale semnificative.

FECIOARĂ

Horoscopul săptămânal vine cu știri profesionale interesante pentru tine, Fecioară. Datorită unei lucrări bine făcute, acum poți primi un bonus, o mărire sau o altă recunoaștere fericită.

BALANȚĂ

Lucrurile romantice au fost cu susul în jos pentru tine tot anul, Balanță. Cu toate acestea, universul ascultă și te va binecuvânta cu una dintre cele mai bune luni pline ale anului, care se întâmplă, de asemenea, pentru a vă evidenția a cincea casă solară. Pregătește-te să simți că inima ta se umflă și înflorește.

SCORPION

O a doua lună plină în a patra ta casă solară ajunge săptămâna aceasta, Scorpion. Luna trecută, probabil că ai avut câteva știri descurajante despre acasă, proprietăți imobiliare sau probleme interne. Din fericire, acest al doilea ciclu lunar este glorios și va schimba lucrurile către o cale mult mai dulce.

SĂGETĂTOR

O lună plină în a treia casă solară ajunge săptămâna aceasta, Săgetător. Un efort legat de comunicare, cum ar fi scrierea, vorbirea, publicitatea sau inițiativa de socializare, va merge probabil foarte bine. Îți vei da seama că ai lovit jackpotul și vei sărbători triumful acum.

CAPRICORN

Binecuvântări financiare vor ploua peste tine săptămâna aceasta, Capricorn. Pe măsură ce luna plină din a doua casă solară se află vizavi de Jupiter, poți fi sigur că îți vor veni brusc averse de aur.

VĂRSĂTOR

Luna trecută, ai experimentat o lună plină în semnul tău zodiacal care probabil s-a simțit foarte dur și sumbru, Vărsător. Din fericire, totuși, universul îți răsplătește răbdarea și îți va aduce o a doua lună plină săptămâna aceasta, acoperită cu miere și aur. Vei primi un progres pe care l-ai sperat atât de mult.

PEȘTI

Visele tale vor fi pline de fantezii binecuvântate în această săptămână, Pești. O lună plină magică în a douăsprezece casă solară probabil îți va umple capul cu creativitate și strălucire.

Postări relevante