Horoscop săptămânal 21-27 Martie 2022 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal 21-27 Martie 2022

Horoscop săptămânal 21-27 Martie 2022

Pregătește-te pentru o săptămână cosmică plină!

Începând de luni, 21 martie, Mercur face legătura cu Jupiter în Pești, legând mintea mistică de marele benefic. Realitatea fuzionează cu fantezia, deoarece această conjuncție magică estompează diferențele dintre universuri. Nimeni nu se va aștepta la ce este mai rău când va spera la ce este mai bun! Deși intuitivă și blândă, această conjuncție poate face totuși aluzie la a avea opinii prea încrezătoare, chiar dacă idealiste.

A doua zi, pe 22 martie, Marte în Vărsător îl încadrează pe Uranus în Taur, provocând tensiune între planeta modernă în război și rebeliunea fiscală. Când Marte și Uranus se ciocnesc, scântei ar putea zbura! Poate provoca acțiuni neprevăzute, dar decisive, conducând probabil cu o ambiție surprinzător de fixată. Pentru unii, acesta ar putea fi tranzitul perfect pentru a explora tensiunea sexuală. Cu toate acestea, piața ar putea duce și la un război rece, ducând la un impas încăpățânat. Oricum, așteptați-vă la neașteptat!

Pe 23 martie Mercur conjungă Neptun în Pești, ceea ce aliniază mintea mistică cu tărâmul spiritualității. Visătoare, dar evazivă, conjuncția inspiră gândire fantastică. Neptun colorează mintea lui Mercur cu ochelarii de culoarea trandafirii, sugerând că poate exista un aer de iluzie. Faptele nu mai sunt încercate și adevărate, ci mai degrabă subiective în timpul acestui tranzit. Chiar și gândirea pragmatică s-ar putea risipi, pentru o percepție mai plină de speranță, mai abstractă.

În cele din urmă, Mercur își face o ultimă apariție chiar la sfârșitul săptămânii, când creează un aspect de 60° cu Pluto în Capricorn. Deoarece Mercur a înotat în visele sale toată săptămâna, influența de ultimă oră a lui Pluto poate descoperi adevărul din spatele fanteziei. Așadar, Pluto poate zdruncina capriciul lui Mercur cu o logică rece ca piatra și bunul simț. Cu asta vine conștientizarea cât de puternice sunt cu adevărat mintea, percepția și cuvintele.

Check-in trimestrial cu Luna

Similar cu primul sfert de lună, ultimul sfert de lună acționează și atunci când există o criză. Lunațiunea are loc în Capricornul matur, încurajându-ne să înțelegem situațiile noastre. Acum este momentul să abordați fiecare eveniment cu simțul responsabilității și al datoriei. Ultimul sfert de lună din Capricorn inspiră o editare atentă care eliberează detaliile inutile, astfel încât să putem prioritiza ceea ce contează.

BERBEC

Este timpul tău să strălucești! Acum că soarele este în semnul tău, te simți mai strălucitor și mai îndrăzneț decât oricând. Absoarbe razele solare și permite-ți să strălucești ca steaua care ești.

TAUR

Fii deschis la redirecționare atunci când Marte în Vărsător îl încadrează pe Uranus în Taur. S-ar putea să descoperi că nu poți avansa cu cariera sau moștenirea ta dacă te împotrivești schimbării chiar și într-o mică măsură.

GEMENI

Pentru ce vrei să fii amintit? Mercur împreună cu Neptun și Jupiter încurajează o abordare idealistă a moștenirii tale. Lumea este stridia ta dacă îți dai voie să crezi!

RAC

Este sezonul Berbecului! Acum este momentul să te ridici ca pionier independent în viața ta. Sezonul Berbec te încurajează să conduci în cariera ta, să te evidențiezi în reputația ta și să ceri ceea ce ți se datorează pentru recunoaștere.

LEU

După tine! Soarele este acum în Berbec, ceea ce îți alimentează dorința de aventură. Pornește în noi călătorii care îți pot extinde viziunea asupra lumii în timpul sezonului Berbec. Ai putea chiar să plănuiești o excursie într-un loc nou!

FECIOARĂ

Toată săptămâna, este posibil să porți conversație după conversație cu partenerul tău. Indiferent dacă acesta este un iubit sau cel cu care lucrezi, există conversații mai dificile, dar necesare să aibă loc.

BALANȚĂ

Acum că soarele se află în zodia ta opusă, Berbec, s-ar putea să te simți mai îndrăzneț ca niciodată când cauți relații și angajamente! Nu te sfii să îți afirmi așteptările și standardele.

SCORPION

Pătrunde-ți în creativitate, în timp ce Mercur face legătura cu Jupiter și Neptun în această săptămână. S-ar putea să te simți deosebit de romantic și imaginativ, perfect pentru a îți juca fanteziile!

SĂGETĂTOR

Bine ai venit în sezonul de foc Berbec. Onorează-ți scânteia creativă explorându-ți senzualitatea și hobby-urile care îți aduc pasiune. Sezonul Berbecului este pe cale să fie excepțional de fierbinte!

CAPRICORN

E timpul să iei o poziție în viața ta de acasă acum că soarele este în Berbec. Sezonul Berbec este momentul perfect pentru a îți epura gospodăria și a te pregăti pentru curățenia de primăvară. S-ar putea să ai chiar și energie pentru proiecte noi de casă.

VĂRSĂTOR

Fii atent de la cine primești sfaturi financiare în această săptămână în care Mercur se intersectează atât cu Jupiter cât și cu Neptun. Abundența este a ta dacă ești atent la modul în care o atingi.

PEȘTI

E timpul să te duci după banii tăi, dragă! Soarele este în Berbec, încurajându-te să mergi după siguranța ta financiară. Dar încearcă să nu îți arzi o gaură în buzunar în acest sezon de foc.

Postări relevante