Horoscop săptămânal 14-20 Martie 2022 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal 14-20 Martie 2022

Horoscop săptămânal 14-20 Martie 2022

Acum ar putea fi momentul să visezi cu ochii deschiși la ceea ce ar putea fi viața, deoarece conjuncția reiterează importanța de a crede în viziunea abstractă a cuiva. De asemenea, poate face aluzie la purtarea ochelarilor de culoarea trandafirii mult prea mult timp. Așadar, fiți conștienți de unde rătăcește dorința!

Apoi soarele creează un aspect de 60 ° cu nodul nordic retrograd în Taur în data de 14 martie, aliniind misticul cu soarta și destinul valoros și indicând importanța de a avea o viziune plină de speranță, dar realistă a ceea ce ar putea fi pentru a asigura viitorul! Câteva zile mai târziu, Mercur în Pești creează un aspect de 60 ° cu Uranus în Taur joi, 17 martie. Uranus, copilul sălbatic, încurajează mintea mistică să ia în considerare o perspectivă alternativă, dar întemeiată. S-ar putea să aveți chiar și o realizare bruscă, dar intuitivă, oferindu-vă o înțelegere mai bună care vă străbate viziunea de culoare trandafir.

La scurt timp după, soarele crează și cu Pluto în Capricorn un aspect de 60 °, vineri, 18 martie. Energia transformatoare a lui Pluto evocă o putere întemeiată, ajutând ego-ul mutabil și ambiția. Ar putea chiar să doboare orice concepție prea idealistă despre sine și să permită adevărului să iasă la iveală. Deoarece este un amestec minunat de apă și energie pământească, revelațiile pot fi mai mult emoționante decât șocante.

A doua zi, Venus în Vărsător îl încadrează pe Uranus în Taur, provocând stres încăpățânat între minorul modern benefic și copilul sălbatic provocat de securitate. Pătratul poate reprezenta o tensiune inițială, probabil rezultată din distracția unor teme venusiene improbabile, cum ar fi partenerul atipic sau investiția riscantă. Dar sunt multe de câștigat din acest aspect, deoarece ar putea permite o explorare radicală cu teme noi și neconvenționale în dragoste, angajament și bani cu bun simț. Captura este deschisă la minte, dar practică!

O lună plină editorială

Acum este momentul să o închei. Luna plină atinge vârful în Fecioară, indicând că acum este momentul pentru orice editare de ultimă oră înainte de produsul final. Lunile pline reprezintă un ciclu de șase luni care scoate la iveală, fie un ciclu care se apropie de sfârșit, fie un apogeu al lucrurilor pe care le întreprinzi. În timpul acestei lunații, temele Fecioarei de editare, ajustare și împământare sunt prezente. Ultimele atingeri ar putea fi puse în eforturile pe termen lung, cum ar fi legarea unor capete în vrac sau perfecționarea unui lucru de care v-ați ocupat de luni de zile. Influența fecioarei are puterea de a șterge greșelile, lăsând în urmă un capitol perfecționat cu ceva de arătat pentru lucrarea care a fost executată.

Temele din a șasea casă ar putea fi prezente și în timpul lunației – adică rutine, obiceiuri sănătoase, muncă, locuri de muncă și chiar animale de companie. Așadar, este imperativ să țineți cont de temele obișnuite, zilnice, care ar putea apărea în timpul lunii pline. Întrebați-vă: „Așa vreau să trăiesc?”

Din fericire, dacă vrei să faci niște ajustări de ultimă oră la rutina ta, acum este momentul să faci asta. Luna este gata să renunțe la orice aspecte care alimentează anxietatea proceselor tale obișnuite. Cu asta, poți, de asemenea, să renunți la orice criticitate, deoarece ai puterea lunară de a face o schimbare semnificativă în viața ta!

BERBEC

Ultimele șase luni s-ar putea să fi fost o călătorie destul de mare în sănătate și muncă, ducând la luna plină în Fecioară. S-ar putea să descoperi că este timpul să elimini obiceiurile proaste și inconsecvența pentru a fi mai productiv!

TAUR

Sub luna plină din Fecioară, întreabă-te cum diferă acum standardele tale de dragoste și pasiune față de acum șase luni. Dă drumul oricăror iubiți care nu îndeplinesc aceste standarde!

GEMENI

Există proiecte de casă pe care le poți finaliza? Fă ultimele modificări sub luna plină în Fecioară, apoi arată cu mândrie casa ta frumoasă!

RAC

Dacă vrei să ajungi în sfârșit la rădăcina a ceva, fă-o sub luna plină comunicativă în Fecioară. Nu mai are rost să îți pierzi timpul cu piste care nu duc nicăieri.

LEU

Sperăm că bugetul tău a fost editat în consecință în ultimele șase luni. Dacă trebuie să renunți la orice probleme financiare sau să completezi datorii persistente, fă-o sub luna plină în Fecioară.

FECIOARĂ

Cine ești tu? Luna plină este în semnul tău săptămâna aceasta, indicând o piatră de hotar în creșterea ta personală care nu poate fi trecută cu vederea.

BALANȚĂ

Renunță la orice discuție interioară sâcâitoare care își continuă efortul critic sub luna plină din Fecioară. Îmbrățișează o evaluare mai productivă pentru a rezolva orice necesită îmbunătățire.

SCORPION

Încearcă să finalizezi modelarea viselor și orice implicare neproductivă în grup de luna plină în Fecioară. Este timpul să-ți dedici timpul doar unor activități care merită!

SĂGETĂTOR

Până la luna plină în Fecioară, s-ar putea să te simți în sfârșit recunoscut pentru actele tale de serviciu sau pentru faptele profesionale impresionante. Onorează lunațiunea acceptând orice recunoaștere cu bunăvoință.

CAPRICORN

Pe măsură ce îți închei călătoria de șase luni în învățare și creștere, s-ar putea să fii surprins ce fapte amuzante ar putea ieși la iveală în timpul lunii pline din Fecioară.

VĂRSĂTOR

Renunță la intimitate fără critici în timpul lunii pline în Fecioară. De asemenea, puteți folosi acest timp pentru a consolida detaliile investițiilor pertinente.

PEȘTI

Cum poți îmbrățișa romantismul cu granițe, dar fără să te descoperi? Acceptă dragostea pe care știi că o meriți în timpul lunii pline din Fecioară.

Postări relevante