Horoscop săptămânal: 20-26 Decembrie 2021 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal: 20-26 Decembrie 2021

Horoscop săptămânal: 20-26 Decembrie 2021

A sosit o săptămână plină de schimbări karmice!

Chiar la începutul săptămânii, Venus se retrogradează. Planeta noastră dulce a dragostei, frumuseții și profitului a început o fază retrogradă în Capricorn pe 19 decembrie. Aceasta va continua până pe 29 ianuarie 2022. Fazele retrograde ale lui Venus au loc o dată la optsprezece luni, dar au loc în același semn zodiacal o dată la opt ani. Din această cauză, vom revizui totul în jurul a ceea ce guvernează Venus în acea perioadă de timp.

Pe de o parte, retrogradele în Venus sunt minunate pentru că aduc din nou oameni, proiecte și chestiuni din trecut în prezentul nostru. Suntem capabili să reaprindem conexiunea și să-i dăm o altă încercare – sau să găsim închidere, să o eliberăm și să mergem mai departe odată pentru totdeauna. În Capricorn, Venus ne-a spus să revizuim cât de împlinite ne fac ambițiile și carierele noastre și dacă vrem să schimbăm modul în care ne prezentăm lumii. Reconectarea cu vechile contacte profesionale este ideală acum. De asemenea, ar fi de bun augur să ne întoarcem la un loc de muncă, o carieră sau un proiect anterior, dacă suntem atât de înclinați. În general, aceasta este și una dintre cele mai bune perioade pentru a vă întoarce împreună cu un vechi prieten, coleg sau fost.

20 Decembrie

Pe 20 decembrie, Mercur în Capricorn va crea un trigon cu Uranus în Taur. Este posibil să se manifeste idei și știri interesante. Vor apărea fulgerări de perspectivă. Aceasta este o vibrație excelentă de utilizat pentru orice comunicare, brainstorming sau socializare. Cu ambele planete în semne de pământ, problemele profesionale și financiare strălucesc în special.

Sosesc sezonul Capricorn și solstițiul de iarnă

Sezonul Capricornului sosește pe 21 decembrie. În luna viitoare, ne vom concentra pe ceea ce am construit în anul trecut și dacă dă roade cum ne-am sperat.

Aspect astrologic iterat și în 2022

Cu toate acestea, energia dominantă care va stăpâni toată această săptămână – și probabil va fi simțită cu săptămâni înainte și după – va fi al treilea și ultimul aspect patrulater dintre Saturn în Vărsător și Uranus în Taur pe 24 decembrie.

Aceasta a fost tema principală pe tot parcursul anului 2021 și va persista până în 2022, cel mai remarcabil fiind resimțită în octombrie 2022, deși nu va exista tot anul viitor un aspect exact patrulater. În acest timp, vom avea sete de libertate și schimbare, dar vom simți că ni se impun restricții și ne aduc dificultăți în viața noastră. Cu Saturn fiind direct și Uranus retrograd, energia Marelui nostru Supraveghetor îl va birui pe Marele Eliberator. Restricțiile ne vor înghesui, în ciuda speranței noastre de schimbare.

25 Decembrie

Pentru a încheia săptămâna, Venus retrograd se va acomoda din nou cu Pluto în Capricorn pe 25 decembrie. Acest lucru va avea un efect profund asupra relațiilor noastre, deoarece tânjim companie, pasiune și unitate. Conexiunile sănătoase se vor bucura de mai multă afinitate, dar cele toxice vor simți o tensiune șuierătoare. Ascultă ce îți spune inima.

BERBEC

Venus retrograd începe săptămâna aceasta, Berbec. Probabil vei revizui vechile proiecte profesionale, angajatori sau șefi. De asemenea, poți găsi câteva întârzieri cu proiectele curente.

TAUR

Pe măsură ce conducătorul tău planetar, Venus, adoarme în această săptămână, te vei simți ca și cum ai păși într-un vortex al trecutului, Taur. Poți chiar să revezi vechile credințe, dogme sau filozofii din trecutul tău.

GEMENI

Dacă ați aștepta o moștenire mare, o soluție sau o plată mare, ați putea descoperi că aceasta vine în timpul următoarei faze retrograde a lui Venus, Gemeni. Cu Beneficiarul minor care dansează prin a opta ta casă solară, ceva din trecut se întoarce la tine.

RAC

Pe măsură ce Venus se învârte într-o fază retrogradă în a șaptea ta casă solară, îți revizuiești parteneriatele importante din ultimii opt ani, Rac. S-ar putea chiar să auzi de la un fost!

LEU

S-ar putea ajunge să existe întârzieri în legătură cu proiectele creative la care ai lucrat, Leu. Pe măsură ce Venus face un pui de somn printr-o fază retrogradă în a șasea ta casă solară, va trebui să privești chestiunile profesionale într-o perspectivă diferită.

FECIOARĂ

Venus staționează retrograd în a cincea ta casă solară, Fecioară. Aceasta înseamnă că ai putea în curând să te încrucișezi cu un suflet pereche din trecut, care este acum gata să fie cu tine.

BALANȚĂ

Este timpul să revedem amintirile din copilărie și spiritul sărbătorilor, Balanță! Pe măsură ce conducătorul tău planetar, Venus, trece înapoi într-o fază retrogradă în a patra ta casă solară, s-ar putea să te simți din nou ca un copil.

SCORPION

Pe măsură ce Venus se mișcă înapoi în a treia ta casă solară, s-ar putea să te gândești să te întorci în orașele vechi, restaurante și locații din trecutul tău, Scorpion. Acest lucru îți va aduce un sentiment plăcut de nostalgie.

SĂGETĂTOR

Sper că ți-ai făcut cumpărăturile de vacanță devreme, Săgetător! Venus, cel ce conduce aspectul cadourilor, va sta retrograd în sectorul tău de bani. Aceasta înseamnă că lucrurile pe care le oferi sau le primești pot să nu fie chiar atât de perfecte pe cât ai fi sperat.

CAPRICORN

Cu Venus retrogradându-se în semnul zodiacal, pășești într-un vortex al trecutului, Capricorn. În următoarele câteva săptămâni, vei reflecta la modul în care ai abordat dragostea, frumusețea și banii în ultimii opt ani.

VĂRSĂTOR

Ceva karmic în jurul naturii relațiilor, intimității sau banilor se întoarce pentru a-l înfrunta, Vărsător. Venus va agita vasul într-o fază retrogradă în a douăsprezecea ta casă solară timp de multe săptămâni.

PEȘTI

Pregătește-te să auzi de la mulți vechi prieteni și cunoștințe, Pești. Pe măsură ce Venus se aventurează înapoi pe drumul din cărămidă galbenă, vei face o călătorie pe calea memoriei.

Postări relevante