Horoscop săptămânal: 17-23 Ianuarie 2022 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal: 17-23 Ianuarie 2022

Horoscop săptămânal: 17-23 Ianuarie 2022

Stelele se schimbă săptămâna aceasta!

Există o lună plină spectaculoasă așteptată cu nerăbdare în ziua de Luni, împreună cu câteva schimbări planetare semnificative marți și miercuri.

Două schimbări planetare vor redirecționa mentalitatea colectivă marți, 18 ianuarie. Uranus staționează în Taur, instigând o revoluție fiscală lentă, dar sigură. Așteptați-vă la lucruri neașteptate când vine vorba de resurse! Deoarece Uranus este o planetă îndepărtată, colectivă, mișcarea sa directă ar putea fi simțită din ce în ce mai mult în timp. Apoi energia Taur/Scorpion crește pe măsură ce Nodurile retrogradează înapoi în această axă astrologică. Nodul Nordului este acum în Taur, punând Nodul Sud în Scorpion. Această schimbare a soartei și a destinului este imperativă – îndreaptă atenția colectivă către luptele de putere ale Nodului Sud cu securitatea și nivelul de confort al Nodului Nord în limitele posibilităților sale. Ambele tranzite lucrează împreună pentru a întreba colectivul un singur lucru: Ce prețuiești de fapt?

Luna Plină în Rac

Este destul de potrivit să avem luna plină în Rac în ziua în care domnește luna: luni! Pe 17 ianuarie, luna cu domiciliu în Rac va atinge vârful, se va acumula și va reverbera. Emoțiile au deja tendința de a crește, așa că luna va înota în sentimentele sale. Pe măsură ce Racul stăpânește casele căminului și familiei, s-ar putea să facă aluzie la un ciclu domestic care se apropie. Relațiile cu mama și copilul interior ar putea să facă pe cineva să verse o lacrimă sau două. Investițiile emoționale în curs de desfășurare în casă ies la iveală, deoarece adevărul ancestral strălucește adevărat. Când capacitățile de nutrire ale lunii ating inimile tuturor, intuiția și compasiunea vin de la sine. Fii blând cu tine însuți.

Începe sezonul Vărsător

În cele din urmă, soarele intră în Vărsător miercuri, 19 ianuarie. Conform astrologiei tradiționale, soarele este considerat a fi în exil când se află în Vărsător. Dar orice tranzit sau aspect poate avea un scop – este ceea ce faci din el! Vărsătorul este un semn de aer fix, masculin, care este co-condus de Saturn și Uranus, invocând o rebeliune semi-stabilă, semi-structurată. În timp ce sunt poziționați la soare, Vărsătorul încurajează colectivul să asculte geniul lor nebun interior. Acum este momentul să fii în mod autentic, fără să-ți pese de normele sau restricțiile sociale. Marșează în ritmul tobei tale pe tot parcursul sezonului Vărsător!

BERBEC

Simți toate sentimentele sub luna plină în Rac. Fii confortabil acasă, în timp ce stai cu tine însuți. Din fericire, cu siguranță te vei simți ca un fluture social reînnoit când sosește sezonul Vărsătorului!

TAUR

Conversațiile emoționante cu prietenii apropiați ar putea atinge apogeul sub luna plină în Rac. Amintește-ți să vorbești din inimă! Mai târziu, atenția ta se concentrează asupra imaginii și obiectivelor tale în carieră, odată cu debutul sezonului Vărsător.

GEMENI

Chestiunile legate de bani s-au lovit în timpul lunii pline din Rac. Ar putea merita să dai deoparte obiceiurile proaste de buget pentru a te concentra pe economiile tale. Când începe sezonul Vărsător, mintea ta se va gândi la ținuturi îndepărtate și la noi oportunități de a învăța.

RAC

Ești în lumina reflectoarelor sub luna plină în Rac. E timpul să te gândești la evoluția ta personală de acum șase luni până acum! Cum te-ai schimbat? Ia în considerare acest lucru deoarece sezonul Vărsătorului este gata pentru transformarea ta unică.

LEU

Așteaptă-te ca emoțiile tale să curgă adânc sub luna plină din Rac, ceea ce te-ar putea face să te retragi și să reflectezi. Din fericire, vei fi gata să socializezi încă o dată când soarele va intra în zodia ta opusă, Vărsător!

FECIOARĂ

Prieteniile și visele sunt în curs de revizuire în timpul lunii pline din Rac. Fecioară, cum au dat roade investițiile tale emoționale? Ia în considerare răspunsul tău pe măsură ce treci în sezonul Vărsătorului, lucru ce va pune viața de zi cu zi și rutina în perspectivă!

BALANȚĂ

Ce ai realizat în carieră în ultimele șase luni? Călătoria ta profesională atinge vârful sub luna plină în Rac! Mai târziu, sezonul Vărsător te va inspira să găsești modalități neconvenționale de a te bucura de viață și de dragoste.

SCORPION

Oportunitățile de a explora și de a învăța vor fi la maxim sub luna plină în Rac, încurajând ceea ce poți lua din experiențele tale. Pe măsură ce săptămâna trece, atenția ta se va îndrepta către viața ta privată de acasă și de familie când soarele va intra în Vărsător.

SĂGETĂTOR

Luna plină din Rac aduce vulnerabilitatea ta în centrul scenei, pe măsură ce iei în considerare evoluția emoțională a intimității și a finanțelor tale. Emoțiile se înăbușă când soarele intră în Vărsător, atrăgându-te să te conectezi cu prietenii tăi.

CAPRICORN

Relațiile sunt în revizuire în timpul lunii pline din Rac, pe măsură ce iei în considerare poziția ta în relațiile voastre. Emoțiile se vor stinge și te vei simți mai liniștit cu privire la resursele tale când începe sezonul Vărsătorului.

VĂRSĂTOR

Luna plină din Rac este introspectivă, întrebându-te în ce ești dispus să investești emoțional cu sănătatea și munca ta. S-ar putea să te simți mai sigur de tine în urma lunii pline când soarele intră în semnul tău!

PEȘTI

Romantismul și bucuria s-ar putea revărsa sub luna plină a compasiunii din Rac la începutul săptămânii. Mai târziu, atenția ta se îndreaptă către inovația ta interioară când soarele intră în Vărsător.

Postări relevante