Horoscop săptămânal: 18-24 octombrie 2021 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal: 18-24 octombrie 2021

Horoscop săptămânal: 18-24 octombrie 2021

În cele din urmă, după luni de multe retrograde planetare, vom vedea viața înaintând din nou.

Posibilități noi de dezvoltare

Cel mai remarcabil de abordat în această săptămână va fi faptul că Jupiter și Mercur staționează direct în aceeași zi – 18 octombrie. Universul nu vorbește în ghicitori; arată că a noastră creștere internă și ideile pe care le-am analizat – în special în ceea ce privește relațiile și comunitățile noastre – vor putea fi folosite acum pentru cel mai mare beneficiu al nostru în viitor.

Moment propice pentru clarificări

Ambele planete orbitează, de asemenea, în interiorul semnelor aeriene, sugerând în continuare nevoia de claritate mentală, logică și comunicare. Odată cu trezirea lui Jupiter în cerul Vărsătorului, vom vedea cum cele mai mari binecuvântări ale sale se concretizează până când va părăsi acest spațiu la 28 decembrie 2021. Mercur se va întoarce direct în Balanță, aducându-ne în cele din urmă progrese în negocieri și parteneriate.

Latura competitivă își arată fața

Martele senzual în Balanță se leagă într-un trigon cu Jupiter în Vărsător pe 18 octombrie. Acest lucru va crește semnificativ natura competitivă și încrederea noastră. Cu o aprovizionare aproape infinită de energie, putem realiza o cantitate extraordinară de progrese atât personal cât și profesional. Noroc și succes vor veni celor care sunt curajoși.

O lună plină în Berbec

Luna plină din Berbec sosește pe 20 octombrie, ajutându-ne să reflectăm la modul în care ne-am afirmat și ne-am hrănit ego-urile în ultimele șase luni. Părțile noastre curajoase vor fi entuziasmate și vom dori să urmărim independența și aventura. Cu stăpânul acestei lunații, Marte, norocul va fi aici. Cu toate acestea, el se va apropia de un aspect patrulater cu Pluton, arătând că luptele pentru putere ar putea fi încă prioritare, indiferent.

Strategiile ne ajută constant

Pe 22 octombrie, Marte în Balanță realizează aspectul patrulater oficial Pluto în Capricorn. Problemele de control vor fi aduse la cunoștința noastră. Acest conflict se va prăbuși asupra noastră, deoarece simțim că avem mâinile legate la spate. Va fi necesară o strategie pentru a naviga în această lavă fierbinte. Dacă suntem plini de viață, am putea ajunge să o folosim pentru a ne încerca în continuare.

Sezonul Scorpionului se ivește

Pentru a încheia săptămâna, soarele va deveni scufundat în adâncurile Scorpionului pe 23 octombrie. Pe măsură ce va sosi sezonul Scorpionului, intrăm oficial din nou în sezonul eclipsei. Schimbări puternice, sincronicități și transformări se așteaptă în săptămânile viitoare. În timpul sezonului Scorpion, ne uităm la apariția sinelui nostru de umbră și trebuie să-i înfruntăm cu fața.

BERBEC

Cea mai importantă lună plină a anului ajunge pentru tine săptămâna aceasta, Berbec. Pe măsură ce te pune în centrul atenției datorită plasării sale în semnul zodiacal, vei vedea manifestarea unui obiectiv personal cu care ai lucrat în ultimele șase luni.

TAUR

Horoscopul săptămânal te încurajează să stai jos și să te odihnești, Taur. S-ar putea să intri în contact cu profesioniștii din domeniul medical sau cu un terapeut în timp ce te ocupi de sănătatea fizică și mentală.

GEMENI

Sărbătorile îți vor umple calendarul în această săptămână, Gemeni. Luna plină din a unsprezecea ta casă solară de foc garantează distracție, râsete și un pic de aventură!

RAC

Reperele profesionale vor ajunge săptămâna aceasta, Rac. Luna plină din a zecea ta casă solară te va împinge către ambițiile tale printr-o promovare, descoperire sau recunoaștere.

LEU

O lună plină de foc ajunge săptămâna aceasta, Leu. Exact cum îți place! Pe măsură ce îți energizează a noua ta casă solară, vei vedea probabil un moment de cotitură în jurul unei probleme academice, media, de călătorie sau internaționale.

FECIOARĂ

Odată cu sosirea lunii pline din această săptămână în a opta ta casă solară, ai putea vedea o mare sumă de bani, Fecioară. Acest lucru s-ar putea datora unei verificări a redevenței, bonus sau decontare.

BALANȚĂ

Luna plină din această săptămână stă pe cer, Balanță. Pe măsură ce a șaptea ta casă solară este revigorată, vei vedea punctul culminant sau un punct de cotitură într-o relație semnificativă.

SCORPION

Vei munci cu toate forțele, deoarece ești extrem de ocupat săptămâna aceasta, Scorpion. Luna plină scoate în evidență cea de-a șasea ta casă de productivitate solară și te-ar putea vedea dând ultimele atuuri unui proiect de muncă major pentru angajatorul tău.

SĂGETĂTOR

Viața se va simți ca un loc magic săptămâna aceasta pentru tine, Săgetător. Luna plină din a cincea ta casă solară te va energiza pentru a-ți urmări dorințele și pasiunile inimii.

CAPRICORN

Horoscopul săptămânal aduce o schimbare în jurul casei, familiei sau vieții tale domestice, Capricorn. O lună plină în a patra ta casă solară ar putea chiar să te determine să îți evaluezi stabilitatea emoțională sau rădăcinile.

VĂRSĂTOR

Probabil că ai lucrat din greu la un efort important legat de comunicații, Vărsător. Luna plină din această săptămână te-ar putea vedea eliberând-o înaintea lumii.

PEȘTI

În această săptămână ar putea apărea pentru tine o creștere, un loc de muncă nou sau un client profitabil, Pești. Luna plină din a doua ta casă solară te asigură că prosperitatea a venit.

Postări relevante