Horoscop săptămânal: 27 septembrie- 3 octombrie 2021 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal: 27 septembrie- 3 octombrie 2021

Horoscop săptămânal: 27 septembrie- 3 octombrie 2021
Mercur își consolidează oficial poziția retrogradă

Cerul va avea o dispoziție destul de dulce și pasională săptămâna aceasta. Cu toate acestea, cel mai vizibil tranzit va fi sosirea oficială a lui Mercur retrograd în Balanță, care începe pe 27 septembrie. Fazele retrograde de mercur sunt resimțite în trei valuri. Primul este pre-umbra, care indică ceea ce se strică, iar al doilea va fi retrogradul oficial în care situațiile din trecut reapar pentru a aduce noi informații. În cele din urmă, apare post-umbra în care ne evaluăm noul drum găsit cu ceea ce am învățat înainte.

În Balanță, mesagerul nostru cosmic ne va ajuta să ne revizuim parteneriatele și relațiile pentru a ne asigura că acestea sunt în echilibru. Dacă nu, avem ocazia să le schimbăm într-un teren de joc mai bun. Cu toate acestea, pe măsură ce Mercur stăpânește mintea și comunicarea, în săptămânile următoare vor exista defecțiuni în relaționări.

Pot apărea asociați și parteneri din trecut, dar mai probabil cu un sens întâmplător, mai degrabă decât orice este de natură karmică.

Cea mai dulce zi a săptămânii

29 septembrie aliniază Venus în Scorpion într-un trigon cu Neptun în Pești. Aceasta este o zi de cinci stele pentru dragoste și creativitate! Această energie ne va atinge inimile, deschizându-le cu tandrețe și compasiune. Aceasta va fi o zi propice pentru relaxare, distracție și răsfățarea legăturilor noastre cu alte persoane.

În aceeași zi, soarele din Balanță va crea un aspect de 120° cu Saturn și Vărsător. Realizarea, victoria și recunoașterea ar putea fi acum la îndemână datorită eforturilor anterioare.

Acesta este un moment excelent pentru a-ți evalua obiectivele și ambițiile și a te pune acolo pentru a le realiza.

Energia bună este oferită de planete binevoitoare

Pe 30 septembrie, Venus în Scorpion îl va pătrunde pe Jupiter în Vărsător. Dintre toate aspectele poligonale, acesta este cel mai îmbietor, deoarece atât Venus, cât și Jupiter sunt planete binevoitoare. Acest lucru înseamnă că vom fi dornici să ne răsfățăm, să ne distram și să împărtășim fericirea noastră cu ceilalți. Socializarea, întâlnirea cu oameni noi și relațiile sentimentale vor străluci și ele ca aurul. Cu toate acestea, ar fi înțelept să acționăm cu puțină prudență, astfel încât să nu ajungem să ne simțim ca și când s-ar fi profitat de pe urma noastră sau chiar să fim lăsați baltă.

Mercur retrograd se ciocnește cu Pluto

Singurul aspect mai dificil al săptămânii va fi cu siguranță pătratul dintre Mercur în Balanță și Pluto în Capricorn pe 1 octombrie. Am experimentat același aspect săptămâna trecută pe 22 septembrie, așa că uitați-vă înapoi la acel moment și probabil că vor apărea teme similare acum. Luptele pentru putere, conflictele și constrângerea sunt posibile în acest moment. De aceea, cel mai prudent ar fi să vă concentrați atenția, în totalitate, asupra muncii intense pe cont propriu.

Pluto aduce noi profunzimi

Pentru a încheia săptămâna avem un alt aspect cu Pluto. Pluto în Capricon realizează un unghi de 60° cu Venus în Scorpion pe data de 2 octombrie. Tânjirea noastră pentru companie și intimitate se va intensifica foarte mult, pe măsură ce ne străduim să ne ducem relațiile la un nivel profund emoțional, sexual și mental. Noile legături se vor simți de natură karmică, în timp ce, cele existente pot simți un profund sentiment de conexiune.

Utilizați acest lucru pentru cel mai mare beneficiu personal al dvs. acum!

BERBEC

Mercur retrograd începe în a șaptea ta casă solară în această săptămână, Berbec. Pregătește-te să nu te vezi mai deloc cu partenerul tău semnificativ săptămâna aceasta, din cauza unor noi rearanjări ale programului fiecăruia.

TAUR

Viața ta profesională este pe cale să explodeze în confuzie, Taur. Mercur va sta retrograd în a șasea ta casă solară săptămâna aceasta.

GEMENI

Pregătește-te să simți o mare confuzie, Gemeni. Conducătorul tău planetar, Mercur, începe o fază retrogradă în această săptămână și va ascunde chestiunile legate de romantism sau creativitate pe măsură ce se vântură în a cincea ta casă solară.

RAC

Confuzia în legătură cu afacerile interne este garantată săptămâna aceasta, Rac. O fază retrogradă cu Mercur va determina scuturarea celei de-a patra ta case solare.

LEU

Fii atent la ceea ce crezi, scrii și spui, Leu. Mercur retrograd are loc în a treia ta casă solară de comunicații. Asta ar putea determina ca unele lucruri pe care le afirmi să fie prost înțelese.

FECIOARĂ

Universul are pregătit o încercare pentru tine, Fecioară. Conducătorul tău planetar, Mercur, staționează retrograd săptămâna aceasta și va crea un cutremur în jurul banilor pe măsură ce se află în a doua ta casă solară.

BALANȚĂ

Întreaga voastră lume se va simți brusc întârziată, stagnantă și confuză, Balanță. Acest lucru se datorează faptului că Mercur – în zodia ta – va deveni retrograd. Folosește săptămânile viitoare pentru a îți evalua strategiile.

SCORPION

Pe măsură ce Mercur – planeta minții – decide să facă un pui de somn în a doisprezecea ta casă solară, te vei simți de parcă „nu ai fi pe pământ”, Scorpion. Ai putea descoperi că ești pierdut într-un vis!

SĂGETĂTOR

Vechii prieteni și cunoscuți vor reapărea probabil în această săptămână, Săgetător. Mercur, planeta comunicațiilor, va coborî înapoi în a unsprezecea ta casă solară.

CAPRICORN

Incertitudinea în jurul proiectelor profesionale este probabil să aibă loc începând cu această săptămână, Capricorn. Mercur, planeta tehnologiei și a comunicațiilor, va sta retrograd în a zecea ta casă solară.

VĂRSĂTOR

Vechile filozofii, credințe și locuri îndepărtate pot începe să te cheme săptămâna aceasta, Vărsător. Mercurul va începe o fază retrogradă în a noua ta casă solară de expansiune.

PEȘTI

Este timpul să vă examinați activele, investițiile și împrumuturile, Pești. Mercur, planeta calculului, va începe o fază retrogradă în a opta ta casă solară care va dura multe săptămâni.

Postări relevante