Horoscop săptămânal: 1- 7 Noiembrie 2021 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal: 1- 7 Noiembrie 2021

Horoscop săptămânal: 1- 7 Noiembrie 2021

Luna nouă în Scorpion pe 4 noiembrie vine ca o zguduire a sistemului. Această lună nouă este în opoziție exactă cu Uranus, planeta șocului și a venerării. Este incomod, dar și inspirator, ca acel sentiment pe care îl ai după ce bei o băutură rece la ora 16:00 într-o Duminică. Poate că acea lovitură cu cofeină a fost o greșeală, dar acum nu se poate opri trenul creierului. Odată cu această explozie de energie, schimbările care au fost în lucru de la (cel puțin) luna nouă din Fecioară din 6 septembrie capătă acțiune. Cu toată viteza înainte!

BERBEC

Luna nouă în Scorpion pe data de 4 evidențiază sectorul resurselor comune. Tu și soțul nu ați făcut altceva decât să vă certați despre bani în ultima vreme și ar putea fi necesar să puneți o mare parte din economiile personale într-o cheltuială neașteptată. Poate că partajarea unui cont bancar nu funcționează așa cum ați sperat și ceea ce aveți nevoie este mai multă independență financiară.

Mantra din această săptămână: Ia banii și fugi.

TAUR

Luna nouă în Scorpion pe 4 îți aduce o perspectivă atât de necesară asupra abordării relațiilor intime. Jocul întâlnirilor în timpul pandemiei a fost un coșmar, dar această lunație vă permite să alungați vibrațiile proaste ale tuturor acelor întâlniri incomode pentru mesele în aer liber. Ridică-te și încearcă din nou.

Mantra din această săptămână: Agitați-o.

GEMENI

Cu programul tău în continuă schimbare, ți-a fost imposibil să intri în fluxul unei noi rutine de sport. Pe 4, luna nouă în Scorpion vă evidențiază sectorul sănătății. Cu surprinzătorul Uranus în amestec, poți să scapi de anumite responsabilități, astfel încât să te poți întoarce la clasa ta preferată Zoom Pilates.

Mantra din această săptămână: Sănătatea este bogăție.

RAC

Luna nouă de săptămâna aceasta în Scorpion, pe 4, vrea să reluați acel proiect de croșetat pe care l-ați abandonat în septembrie. Cu cât îți acorzi mai mult timp pentru hobby-urile și proiectele tale creative, cu atât te vei simți mai mult ca tine.

Mantra din această săptămână: Suntem ceea ce facem.

LEU

Problemele care au apărut acasă sau cu familia ta escaladează la luna nouă în Scorpion pe data de 4. O promovare neașteptată la locul de muncă înseamnă că nu îți vei putea lua nici un timp liber de sărbători. Ia o pauză de la călătoria vinovăției și adresează-te oamenilor care vor să te sărbătorească.

Mantra din această săptămână: Fără dramă.

FECIOARĂ

Implementarea unui nou program la birou sau acasă cu copiii tăi se dovedește o provocare în această săptămână. Luna nouă evidențiază cât de agitate au devenit zilele tale. Poate că acea întâlnire poate fi într-adevăr un e-mail. Poate găsești un curs de muzică pentru copii mai aproape de oraș. Ai atât de multe obiective (și s-ar putea să fii chiar inspirat pentru un nou proiect săptămâna aceasta), dar trebuie să te concentrezi pe un singur lucru la un moment dat.

Mantra din această săptămână: Fă mai puțin.

BALANȚĂ

Luna nouă în Scorpion evidențiază sectorul finanțelor personale. Dacă ai simțit că abia dacă scapi de bani, acesta este un moment oportun să-ți evaluezi bugetul și să te apuci serios de a construi bogăție. Această lună nouă se opune lui Uranus și ar putea aduce un cadou sau o moștenire neașteptată pentru a stinge o datorie. Nu e nicio rușine să accepți ajutorul.

Mantra din această săptămână: „Sunt atât de bogat!”

SCORPION

Gândește-te la luna nouă de pe 4, ca strălucirea ta personală. Deși această lunație ar putea aduce o schimbare majoră într-o relație importantă din viața ta – indiferent dacă este o pauză, o despărțire sau o schimbare a dinamicii – ai ocazia să-ți dai prioritate. Când a fost ultima dată când te-ai pus pe primul loc? Alege-ți propria fericire.

Mantra din această săptămână: „Merit.”

SĂGETĂTOR

Luna nouă în Scorpion pe 4 cade în sectorul tău inconștient. Deși aceasta ar fi de obicei șansa ta de a lua un weekend foarte lung și de a te odihni puțin, încercările tale de a încetini s-ar putea întrerupe. Cum poți rezolva supărările zilnice care te împiedică să te relaxezi odată pentru totdeauna?

Mantra de săptămâna aceasta: Merit ceva R&R.

CAPRICORN

Luna nouă în Scorpion pe data de 4 cade în sectorul tău de prietenie și ar putea face sau rupe unele dintre conexiunile tale sociale. Ține minte: este 2021 și nu trebuie să petreci timp cu cineva care îți dă agitație.

Mantra din această săptămână: Viața este mai bună cu prietenii (buni).

VĂRSĂTOR

Dacă ți-ai putea restructura viața de la zero? De unde ai începe? Luna nouă în Scorpion pe data de 4 plantează sămânța unei idei pentru o schimbare radicală a carierei tale sau a obiectivelor vieții tale. Ai fost întotdeauna gelos pe prietenul tău liber profesionist care poate lucra de oriunde. Ce se întâmplă dacă ai face mișcări pentru a-ți face viața pe care ți-o dorești cu adevărat? Schimbările în ceea ce faci și în locul în care practici sunt la orizont.

Mantra din această săptămână: Ce se întâmplă dacă nu ar fi fost doar un vis?

PEȘTI

Luna nouă în Scorpion pe data de 4 căde în sectorul tău de călătorie, reamintindu-ți cât de disperat ești pentru o vacanță. Dacă o călătorie este în afara bugetului tău chiar acum, este o săptămână bună pentru a te pierde într-o carte pe care o descoperi filă cu filă.

Mantra din această săptămână: Evadarea este posibilă.

Postări relevante