Horoscop săptămânal: 30 august- 5 septembrie 2021 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal: 30 august- 5 septembrie 2021

Horoscop săptămânal: 30 august- 5 septembrie 2021

Pe măsură ce august se apropie de sfârșit, continuăm să ne cufundăm în sălbăticia pământească a sezonului Fecioarei. Și horoscopul vostru pentru această săptămână are toate elementele necesare pentru a gestiona energia asociată acestor 7 zile!

În săptămânile următoare, avem o oportunitate propice să evaluăm modul în care ne stabilim rutina. A fi condus de plăcere sau muncă nu este modul în care viața ar trebui să fie echilibrată. În schimb, în ​​săptămânile viitoare, avem șansa de a crea modele care să ne lase să ne simțim reîncărcați mai degrabă decât epuizați.

De asemenea, deoarece Fecioara are legături cu sănătatea, cum ar fi sportul, dieta, aceasta ar fi o perioadă excelentă pentru a reduce obiceiurile care nu ne servesc vitalității. Și, pe măsură ce Marte continuă să alimenteze acest semn zodiacal, putem face cu adevărat pași mari în ceea ce ne propunem.

Mercur intră în Balanță pentru o perioadă

Pe 30 august, Mercur intră sub semnul Balanței. Va rămâne în această parte a cerului pentru o ședere prelungită, aproximativ până la 5 noiembrie 2021. Faza pre-umbră va începe să se strecoare pe 6 septembrie, cu post-umbră atingând finalizarea pe 2 noiembrie. În general, Mercur se bucură de timpul petrecut în Balanță, deoarece această planetă vibrează atât de bine cu semnele logice ale aerului. În perioada în care mesagerul nostru cosmic este direct, vom fi diplomatici, prietenoși și raționali în relațiile noastre individuale.

Negocierile ar trebui să meargă destul de bine, mai ales atunci când suntem vizați corectitudinii și dreptății pentru a ne asigura că toate părțile sunt îngrijite. Cu toate acestea, s-ar putea să ne oprim între decizii, deoarece Mercur în Balanță mai poate fi indecis. Cu toate acestea, atunci când faza de umbră apare, vor exista probleme în comunicările noastre( mai ales în cadrul negocierilor și parteneriatelor).

Anticipați chiar de săptămânile următoare ceea ce veți examina în octombrie, pentru a avea rezultatele dorite la negocieri.

Influențele vestigiale ale lui Marte

1 septembrie începe cu o influență planetară destul de tulbure. Marte va fi resimțit zilele anterioare, precum și după aceea, ca un armăsar de foc care arde o pistă peste cer. În această săptămână, Marte se va opune lui Neptun. Se va simți o energie descurajantă, slăbită, pe măsură ce Neptun ne epuizează corpurile, mințile și spiritele. Nu ne vom simți încrezători, atrăgători sau competitivi, deoarece dezamăgirea ne poate șoca și ne poate trimite în declin. Este mai bine să ne culcăm, pentru a nu ne pune în linia focului rușinii sau a scandalului. Este mai bine să practicăm prudență absolută, deoarece putem fi predispuși la înșelăciune – de către alții sau de noi înșine. Mai presus de toate, nu vă puneți în situații de risc și filetați cu grijă.

Un sfârșit de săptămână minunat

Din fericire, săptămâna se încheie într-un loc mai favorabil, deoarece Mercur din Balanță va va fi aspectul astrologic favorabil a două corpuri cerești la 120 de grade distanță: Saturn în Vărsător. Mintea noastră ar trebui să fie clară și logică, în timp ce sortăm detaliile vieții noastre. Putem aborda munca mentală grea în acest moment, precum și să practicăm bunul simț – mai ales în ceea ce privește relațiile și conexiunile noastre sociale.

Folosiți această energie pentru a face planuri pe termen lung și veți simți că au fost stabilite pe un teren solid.

BERBEC

Mercur va „urma liderul” în a șaptea ta casă solară cu Venus săptămâna aceasta, Berbec. Asta înseamnă că, în săptămânile următoare, vei avea un accent major pe comunicarea clară și articulară în toate parteneriatele tale.

TAUR

Odată ce Mercur se alătură lui Venus în a șasea ta casă solară, vei vedea o creștere extraordinară a productivității, Taur. Vei deveni extrem de ocupat la locul de muncă, probabil concentrat pe eforturile legate de comunicare pentru angajatorul tău.

GEMENI

Conducătorul tău planetar, Mercur, se aruncă înainte în a cincea ta casă solară în această săptămână, Gemeni. Acesta este începutul unui tranzit mai lung, deoarece peste o lună va deveni retrograd, ajutându-te să revizui toate comunicările romantice și creative.

RAC

Mintea ta se va concentra în special pe probleme interne, imobiliare sau familiale în următoarele săptămâni, Rac. Mercurul rațional intră în această sferă săptămâna aceasta, dar va începe să încetinească, provocând mici împotmoliri.

LEU

Pregătește-te pentru un avantaj în toate proiectele legate de comunicații, cum ar fi scrierea, vorbirea, publicitatea sau inițiativele de socializare, Leule. Mercurul va intra în acest sector săptămâna aceasta pentru a rămâne până în noiembrie.

FECIOARĂ

Problemele financiare vor fi extrem de importante pentru tine, iar ele îți vor solicita atenția de acum până în noiembrie, Fecioară. Conducătorul tău planetar, Mercur, intră în a doua ta casă solară în această săptămână – dar va începe o fază retrogradă peste o lună de acum înainte. Aranjează toate problemele cât de repede poți.

BALANȚĂ

Mercurul rațional se alătură lui Venus în zodia ta săptămâna aceasta, Balanță. Acest lucru îți va aduce o creștere a activității și o concentrare laser asupra modului în care comunici cu ceilalți, mai ales cu partenerii. Vei adăposti mesagerul cosmic aici în tine până în noiembrie.

SCORPION

Pregătește-te pentru ca mintea ta subconștientă să devină activă în special în următoarele două luni, Scorpion. Mercur intră în cel mai ascuns și cel mai privat loc al graficului săptămâna aceasta pentru a rămâne până în noiembrie. Ascultă-ți visele și intuiția.

SĂGETĂTOR

Invitațiile și mesajele de la prieteni și cunoscuți dragi îți vor umple căsuța de e-mail în această săptămână, Săgetător, pe măsură ce Mercur adaugă combustibil în a unsprezecea ta casă solară, cea a comuniunii.

CAPRICORN

Horoscopul săptămânal te asigură că problemele profesionale vor deveni extrem de importante în lunile următoare, Capricorn, chiar mai mult decât de obicei! Mercurul flecar începe să orbiteze în a zecea ta casă solară în această săptămână pentru a rămâne până în noiembrie!

VĂRSĂTOR

Ieșirea din zona ta de confort va deveni deosebit de importantă pentru tine în următoarele două luni, Vărsător. Mercur se va strânge în a noua ta casă solară în această săptămână și te va încuraja să îți examinezi cu adevărat filosofiile și credințele.

PEȘTI

Negocierea în relațiile tale va fi o prioritate maximă pentru tine în următoarele două luni, Pești. Odată cu rezervarea de către Mercur a unei călătorii extinse la a opta ta casă solară în această săptămână. Vei avea mult timp pentru a discuta despre echitabilitatea parteneriatelor tale semnificative.

Postări relevante