Horoscop săptămânal 28 Februarie- 6 Martie 2022 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal 28 Februarie- 6 Martie 2022

Horoscop săptămânal 28 Februarie- 6 Martie 2022

Orice se poate întâmpla atunci când soarele din Pești creează un aspect de 60° cu Uranus din Taur miercuri, 2 martie, legând ego-ul mistic de rebelul concentrat pe securitate. Magia evazivă devine ușor ghidată și redirecționată cu autenticitate, datorită acestui aspect astrologic! Colectivul s-ar putea simți mai receptiv să-și accepte ciudățeniile cu compasiune. Apoi, Mercur va uni Saturn în Vărsător puțin mai târziu în cursul zilei, aliniind mintea unui geniu nebun cu maestrul malefic inovator. Saturn limitează mintea rătăcitoare a lui Mercur, încurajând o abordare mai disciplinată a conversației, educației și procesării mentale. C

u toate acestea, influența lui Saturn poate fi prea serioasă, chiar limită pesimistă, ceea ce poate reduce mintea curioasă a lui Mercur. Conjuncția implică un nivel de stăpânire de sine cu capacitățile minții și ale gurii.

O zi mai târziu, atât Venus, cât și Marte se vor asocia succesiv cu Pluto în Capricorn, ceea ce aliniază planetele responsabile de dragoste cu plantele care domină viața de dincolo. Vor zbura scântei! Pluto poate împuternici planeta Venus să-și asume sau să-și încalce angajamentele, mai ales că mentalitatea Capricornului preferă un angajament responsabil, pe termen lung, în detrimentul unei aventuri distractive.

De asemenea, poate face aluzie la autoritatea dinamicii puterii și chiar la modul în care banii pot juca un rol în dinamica relațiilor. Apoi Pluto provoacă Marte pentru o confruntare cosmică, incitând la o bătălie de afirmare și voință. Aveți grijă cum navigați în momentele de frustrare, deoarece asocierea Pluto-Marte poate scoate la iveală furie și frustrări îngropate. În total, conjuncțiile pământești pot crea sau rupe o putere autonomă care poate lupta cu bunuri, resurse și relații.

Spre sfârșitul săptămânii, Soarele va conjuga Jupiter in Pești Sâmbătă, 5 martie. Conjuncția frumoasă aliniază egoul mistic cu maestrul spiritual benefic. O nouă viziune extinde posibilitățile lumești cu sclipici și praf de zână, deoarece aceste două corpuri cerești lucrează împreună pentru a urmări fără efort obiectivele magice.

Este un tranzit incredibil plin de speranță cu care să încheiem săptămâna!

Luna Nouă în Pești

Dacă poți visa despre ele, atunci e chiar mai bine să te crezi în ele aflat sub ghidajul noii luni în Pești de miercuri, 2 martie! Pe măsură ce această lună nouă strălucește încet în Peștii mistici, magia este nemărginită. Linia dintre fantezie și realitate se subțiază cu receptivități nestăpânite — perfectă pentru a-ți vizualiza manifestările lunii noi. Luna nouă nebuloasă se poate simți evazivă, așa că s-ar putea să vă străduiți să vă simțiți legat de realitate. Deoarece luna se va uni cu Soarele și Jupiter pe tot parcursul zilei, așteptați-vă să vă simțiți deosebit de sentimentali. Emoțiile vor curge ca un râu, așa că stropii de plâns pot veni și pleacă fluid.

BERBEC

Următoarele șase luni te vor invita să accepți și să îmbrățișezi cu dragoste latura ta mistică, începând cu luna nouă în Pești din această săptămână! Vei începe să simți dragostea cosmică spre sfârșitul săptămânii când Soarele se intersectează cu Jupiter în Pești.

TAURUL

Ce fel de oameni vrei să atragi în viața ta? Pe măsură ce luna nouă din Pești strălucește, ar trebui să manifestezi compasiune și prietenii împlinite din punct de vedere emoțional care să îți apară în următoarele șase luni!

GEMENI

Începând cu luna nouă în Pești, provoacă-te să devii mai cunoscut pentru actele tale de compasiune și altruism. Prima ta oportunitate poate apărea atunci când Soarele se unește cu Jupiter la sfârșitul săptămânii.

RAC

Oportunitățile de a învăța, de a explora și de a crește pot apărea din luna nouă în Pești. Fii deschis oriunde te-ar putea duce drumul! Așteaptă-te la schimbări în dinamica relațiilor tale atunci când Marte și Venus vor conjunga Pluto în Capricorn mai târziu.

LEU

Ar putea fi timpul să îți exprimi obiectivele sau viziunea pentru viitorul angajamentelor tale atunci când Mercur se intersectează cu Saturn în Vărsător. Mai târziu, un nou ciclu începe sub luna nouă în Pești, încurajându-te să navighezi intuitiv în resursele comune și legăturile intime.

FECIOARĂ

Dragostea este a ta dacă ești pregătit! Luna nouă în Pești deschide un nou capitol în romantism și angajamente. Oportunitatea de a-l întâlni pe „Acela” sau chiar de te angaja în lucruri mai serioase ar putea veni de îndată ce Soarele se intersectează cu Jupiter în Pești la sfârșitul săptămânii.

BALANȚĂ

Viața de zi cu zi este pe cale să fie de vis datorită lunii noi în Pești! Asigură-te că ții evidența timpului sau te vei întreba unde te duc zilele. Ar putea exista schimbări semnificative în viața ta privată atunci când Marte și Venus se vor uni cu Pluto mai târziu.

SCORPION

Începând cu luna nouă în Pești, viața ta este pe cale să devină fericită și magică fără efort în următoarele șase luni! Pe măsură ce săptămâna se desfășoară, oportunitățile romantice sau proiectele de pasiune ar putea avea prioritate atunci când Soarele se unește cu Jupiter în Pești.

SĂGETĂTOR

Luna nouă în Pești te poate inspira să trăiești un stil de viață mai fluid și mai vagabond în următoarele șase luni… îmbrățișează călătoria! Până atunci, experimentezi schimbări dramatice în resursele și banii tăi atunci când Venus și Marte se intersectează cu Pluto în Capricorn.

CAPRICORN

S-ar putea să fie nevoie de conversații importante cu privire la banii și resursele tale atunci când Mercur se unește cu Saturn în Vărsător. Mai târziu, luna nouă în Pești te va încuraja să fii mai vulnerabil în conversațiile tale.

VĂRSĂTOR

Vei ști exact cum te poți poziționa la începutul săptămânii când Mercur conjunge cu Saturn în semnul tău. Mai târziu, ar trebui să manifestezi pentru siguranță și abundență sub luna nouă în Pești!

PEȘTI

Cine vrei să devii? Luna nouă are loc în semnul tău, ceea ce înseamnă un nou ciclu de creștere. Vei ști că ești pe drumul cel bun când Soarele se va uni cu Jupiter în zodia ta la sfârșitul săptămânii!

Postări relevante