Horoscop săptămânal: 16-22 august 2021 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal: 16-22 august 2021

Horoscop săptămânal: 16-22 august 2021

Venus intră în Balanță

După un început extrem de stâncos în luna august, planetele se transformă într-un dans fericit al cerului, pe măsură ce Venus intră în Balanță.

Pregătește-te pentru o săptămână destul de minunată, plină de fericire, plăcere și surprize la fiecare colț!

16 august

La începutul săptămânii, Venusul cel magnetic intră în zodia sa de domiciliu, Balanță, pe 16 august. Aceasta va aduce o ușurință colectivă tuturor relațiilor noastre, oferind oportunități de unire, acord și armonie.

Acum suntem infuzați de un farmec înnăscut, permițându-ne să ne conectăm mai ușor cu oricine ne întâlnim sau cu care facem afaceri.

Deși s-ar putea să fim mai deschiși la compromis decât de obicei, acest lucru ne poate determina uneori să ne împingem sentimentele sub covor pentru a favoriza unitatea, dreptatea și pacea. De asemenea, deoarece Venus are legături cu arta și Balanța are o legătură cu estetica, toate talentele creative vor fi sporite în acest moment.

18 august

Apoi, pe 18 august, Mercurul plin de viață realizează o conjuncție cu Martele înfocat în Fecioară. Ziua va fi plină de o energie extrem de ritmată, deoarece orarele noastre se accelerează și ne concentrăm să abordăm tot ce este pe listele noastre.

Putem evalua detaliile în mod deosebit acut și putem avea idei excelente despre cum să ne eficientizăm procesele.

Comunicările noastre vor fi declanșate și îi putem convinge pe ceilalți mai ușor asupra cauzei noastre – sau putem organiza o apărare puternică dacă avem nevoie să facem acest lucru. Deși acest lucru ar putea crește de obicei temperamentul nostru, faptul că se întâlnesc într-o Fecioară răcoroasă și calmă ar trebui să ne ajute să ne concentrăm în schimb pe probleme productive.

19 august

19 august este una dintre cele mai orbitoare zile ale anului, deoarece soarele puternic din Leu se află vizavi de Jupiter în Vărsător. Viața noastră va fi plină de fericire și euforie, pe măsură ce progresele, victoriile și norocul se vor revărsa asupra noastră.

Ne vom simți mai mari decât viața și dornici să creștem în orice mod putem.

Va apărea o serie norocoasă, mai ales în ceea ce privește munca anterioară care a dat roade în cele din urmă.

Sfârșitul de săptămână

Pentru a încheia săptămâna, Mercur va crea o conjuncție de 120° cu Uranus. Știri interesante vor veni probabil în calea noastră, în special în ceea ce privește problemele financiare sau profesionale, cu ambele planete în semne ale pământului. Mintea noastră se va deschide cu ușurință pe măsură ce decidem că este timpul să ieșim din zonele noastre de confort și să zburăm într-o nouă direcție.

Zodiile

BERBEC

Dulcele Venus dansează peste cer de tine săptămâna aceasta, Berbec. Acest lucru va evidenția casa a șaptea solară, aducând armonie tuturor relațiilor tale personale și profesionale.

TAUR

Pregătește-te să vezi mai multă ușurință în relația cu colegii tăi în această săptămână, Taur. Conducătorul tău planetar, Venus, își aruncă șoldurile pentru a dansa în casa a șasea solară.

ZODIA GEMENI

Adevărata iubire ar putea fi chiar după colț pentru tine, Gemeni. Pe măsură ce Venus își scutură maracasul în casa a cincea solară, este timpul să îți deschizi inima către cineva nou sau să te apropii mai mult de partenerul alături.

RAC

Venusul binevoitor se va odihni în casa a patra solară săptămâna aceasta, Rac. Acest lucru te asigură că vei avea plecări mai plăcute acasă și cu familia.

LEU

Pe măsură ce Venus își aduce vocea și inspirația în a treia casă solară în această săptămână, veți fi nerăbdători să fermecați pe toți cei cu care intrați în contact, Leo. S-ar putea să devii deosebit de irezistibil prin tot ceea ce scrii și spui.

FECIOARĂ

Odată cu venirea lină a Venusului în a doua casă solară în această săptămână, vei vedea probabil că îți apar cadourile, Fecioară. S-ar putea să fie posesiuni frumoase noi care îți cad în poală dintr-un univers iubitor.

BALANȚĂ

Pregătește-te să strălucești ca un diamant săptămâna aceasta, Balanță! Conducătorul tău planetar, Venus, intră în semnul tău zodiacal, aducându-ți frumusețe și farmec de neegalat.

SCORPION

Pe măsură ce Venus intră în Balanță și cântă un cântec de lebădă în casa ta solară a douăsprezecea în această săptămână, Scorpion, vei reflecta în special asupra modului în care romantismul a jucat un rol în ultimul an.

SĂGETĂTOR

Pregătește-te pentru câteva săptămâni festive, Săgetător! Venusul cel dulce intră în casa unsprezecea solară, garantându-ți că te vei simți deosebit de social și vei auzi de multe invitații interesante pentru a te conecta cu oamenii pe care îi iubești.

CAPRICORN

Intră în lumina reflectoarelor, Capricorn. Venus se va îmbrăca în hainele sale cele mai regale pentru a se așeza pe tronul casei tale solare a zecea de realizare. Pregătește-te să strălucească și să-ți farmece superiorii.

VĂRSĂTOR

În această săptămână, în timp ce Venus intră în Balanță, ea face o conjuncție pentru a se arunca în casa a 9-a solară de expansiune, Vărsător. Este posibil să ai ocazia pentru o vacanță orbitoare sau să decizi să îți planifici una pentru anul viitor.

PEȘTI

Ori de câte ori Venus înoată în casa a 8-a solară, te simți deosebit de senzual, Pești. În această săptămână, ea intră în această zonă și te va ajuta să te îmbrățișezi cu cineva pe care-l iubești.

Postări relevante