Cifre - Simbolistica.com

Cifre

Cifre

SIMBOLISTICĂ

Considerate nu ca semne, ci ca semnificanți care trimit către nenumărate semnificații, cifrele permit nu atât acumularea de cunoștințe, cât deschiderea spiritului față de cunoaștere.

Ele sunt purtătoare de simboluri, atât la nivelul omului, cât și la acela al cosmosului, ascuzând infinitul în spatele finitului aparenței lor. Datorită propensiunii spre ocultare, care într-un fel le e proprie, cifrele au reprezentat întotdeauna un limbaj privilegiat pentru ezoteriști. Dacă unii dintre ei, cei mai importanți sau cei mai inspirați, folosesc un limbaj cifrat, nu există o altă grilă pentru a încerca decriptarea lui în afara celei create de însuși cel ce a imaginat regulile „jocului”.

Suporturi ale visului, ale fantasmelor, ale speculațiilor metafizice, materiale literare, sonde spre viitorul nesigur sau măcar ale dorinței de a prezice, cifrele sunt o substanță poetică.

VISE

Cifrele apar des în vise, indiferent dacă ești bărbat sau femeie. De obicei, încearcă să vă aducă câteva informații. În timp ce anumite numere au semnificații clare, o serie de numere depinde de contextul în care apar acele vise. Interpretarea lor depinde și de detaliile care le urmează, așa că este important să ne amintim în ce context apar.

Să-ți amintești numerele dintr-un vis


Dacă îți amintești numerele pe care le-ați visat, încearcă să le folosești în viitoare mijlociri norocoase. Ele pot fi combinația ta câștigătoare, care îți va aduce ceva ce ți-ai dorit de mult timp. De asemenea, ele pot reprezenta date sau ore ale unor evenimente importante viitoare.

A uita numerele dintr-un vis


Dacă nu îți amintești numerele pe care le-ai visat, înseamnă că vei suferi o pierdere. Nu te vei dedica serios meseriei tale si vei uita să faci treburi pe care ți le-a dat șeful tău. Este posibil ca salariul să ți se scadă din cauza asta, sau vei avea o conversație serioasă cu șeful tău. Deoarece ai fost întotdeauna un angajat bun, el îți va oferi șansa să le câștigi încrederea înapoi și de a arăta cât de capabil ești de fapt.

Cifra zero


Dacă vezi zero în visul tău, înseamnă că nu îți folosești potențialul la maximum, pentru că ești leneș. Ai putea realiza atât de multe lucruri în viața ta dacă ai avea mai multă energie și voință de a face un efort. Totuși, îți place să-ți pierzi timpul în fața unui televizor sau a unui computer, în loc să faci ceva util pentru tine și ceilalți oameni.

Dacă notezi zero în vis, înseamnă că ți-e teamă că jobul tău actual nu îți va aduce rezultatele dorite. Dacă ești atât de sigur de eșecul tău, nu te adânci în el, ci dedică-te unui alt loc de muncă.

Un vis în care vezi că alți oameni scriu zero înseamnă că ar trebui să dai sau să investești ceva pentru a obține ceva în schimb. Nu te poți aștepta să câștigi la loterie dacă nu cumperi un bilet.

Cifra unu


Dacă vezi numărul unu în visul tău, asta simbolizează noul început. Probabil vei lua o decizie care îți va schimba viața chiar din miezul ei.

Dacă îl notezi, înseamnă că va trebui să-ți îndrepti prioritățile, pentru a scădea numărul de obligații care te sufocă zilnic.

Dacă altcineva scrie numărul unu, înseamnă că, în sfârșit, te vei concentra pe o idee sau un obiectiv și vei începe să investești toată energia în el, astfel încât să fie atins.

Cifra doi


Numărul doi într-un vis reprezintă echilibrul afectat sau lipsa acestuia. Este posibil ca unele evenimente să te fi deranjat când vine vorba de afaceri sau emoții. Asta a făcut o impresie puternică asupra ta, așa că ți-e frică să faci o mișcare acum. Dacă notezi numărul în vis, asta simbolizează o dilemă. Probabil nu ești sigur dacă ar trebui să accepți o ofertă de afaceri sau să îți păstrezi locul de muncă actual.

Dacă altcineva scrie numărul doi în visul tău, asta simbolizează lipsa de atenție. Relațiile cu cei dragi probabil nu sunt cele mai bune în ultima vreme. Toate acestea sunt rezultatul direct al neînțelegerilor care sunt prezente între voi. Te vei simți singur, dar nu vei dori să faci primul pas, pentru a-ți rezolva problemele.

Cifra trei


Dacă vezi numărul trei în visul tău, înseamnă că ești o persoană foarte creativă, dar din anumite motive, nu îți folosești potențialul.

Când visezi să scrii numărul, este posibil să te decizi să petreci mai mult timp bucurându-te de hobby-ul tău. Dacă depui puțin efort, poți obține un mare succes în muzică, literatură, pictură sau alt tip de artă.

Dacă altcineva scrie numărul trei, în visul tău, înseamnă că ești complet pregătit pentru o nouă fază în viața ta. Dacă ești într-o relație de mult timp, probabil că veți decide să o oficializați, iar dacă nu aveți copii, este posibil să vă decideți să deveniți părinte. Oricum, acest vis are un sens pozitiv.

Cifra patru


Când visezi numărul patru, asta simbolizează stabilitate și sprijin. Este posibil să fi trecut printr-o perioadă dificilă, în care familia și prietenii tăi au fost sistemul tău de sprijin. Le ești recunoscător pentru asta, așa că vei încerca să fii mereu alături de ei atunci când au nevoie.

Dacă visezi să scrii numărul, înseamnă că în prezent te simți cel mai bine la tine acasă. Acesta este locul în care găsești putere și motivație să lupți pentru tot ceea ce îți aduce viața.

Un vis în care vezi pe altcineva scriind numărul patru înseamnă că vei decide să schimbi ceva. Este posibil să te decizi să cumperi o casă sau un apartament, sau să îți renovezi proprietatea existentă. Ideea este că ai nevoie de o schimbare mare, așa că vei decide să te mulțumești cumpărând sau redecorând propria casă.

Cifra cinci


Numărul cinci este un simbol al sănătății bune și al satisfacției. Perioada următoare va fi foarte potrivită pentru tine, așa că folosește-o cât mai bine.

Cifra șase


Dacă vezi numărul șase în visul tău, înseamnă că trebuie să faci un efort pentru a echilibra mai bine obligațiile de afaceri și viața personală. Te-ai chinuit de ceva vreme sa realizezi totul, iar acum îți pierzi echilibrul. Va trebui să îți dedici mai mult timp și să găsești o modalitate de a scăpa de stres. Totul poate aștepta dacă decizi să îți pui sănătatea pe primul loc.

Dacă notezi numărul în vis, înseamnă că vei decide să călătorești undeva. Aceasta poate fi o excursie mai scurtă sau o călătorie lungă, care te va ajuta să îți încarci bateriile și să faci față cu curaj noilor provocări.

Dacă visezi că alți oameni scriu numărul înseamnă că vei auzi vești bune. Dacă aștepți rezultatele unei dezbateri despre moștenire, există șansa să fii mulțumit de rezultat.

Cifra șapte


Numărul șapte în vise are o semnificație foarte pozitivă. Dacă îl vezi în vis, înseamnă că ești pe calea cea bună pentru a depăși orice obstacol și a obține succesul la care ai fanteziat. Dacă vei continua să muncești din greu, vei fi răsplătit.

Când visezi să scrii numărul, înseamnă că radiezi cu energie pozitivă, care este atractivă pentru sexul opus. Dacă ești singur, folosește următoarea perioadă pentru a-ți găsi sufletul pereche, dar dacă ai un partener pe care îl iubești, nu-ți fie teamă să-i demonstrezi asta. Micile semne de afecțiune nu sunt jalnice, ci o confirmare că îți pasă de cineva.

Dacă altcineva scrie numărul în visul tău, este posibil să faci ceva care să inspire mulți oameni să-ți urmeze exemplul. Există posibilitatea ca tu să te alăture unei organizații de caritate și să-i faci pe alții să ajute, de asemenea, cu acțiunile tale.

Cifra opt


Dacă vezi numărul opt într-un vis, subconștientul tău te avertizează să nu-ți mai faci griji, pentru că doar făcând asta îți vei strica sănătatea. Împacă-te cu faptul că treci printr-o perioadă dificilă care pur și simplu trebuie să se încheie. Ai putere și răbdare și vei putea să ieși din asta ca un câștigător fără cicatrici mai adânci.

Dacă visezi să scrii numărul înseamnă că ți-e frică că ai căzut într-o fărâmă, din care este greu să ieși. Fiecare zi este la fel pentru tine, dar trebuie să știi că doar tu o poți schimba.

Când alți oameni notează numărul, în visul tău, asta simbolizează incertitudinea sau nehotărârea, când vine vorba de relații amoroase.

Cifra nouă


Un vis în care vezi numărul nouă reprezintă un avertisment pentru a fi atent în cine ai încredere. Cineva din jurul tău nu are intenții bune. Din acest motiv, păstrează distanța până când decizi dacă sunt sau nu un bun prieten.

Dacă notezi numărul, înseamnă că te vei bucura de cineva pe care tocmai ai cunoscut-o.

Dacă altcineva scrie numărul, aveți grijă când semnați orice fel de contract. Citiți cu atenție fiecare punct, astfel încât să nu vă doare capul mai târziu.

Aceste vise nu ar trebui interpretate dacă ați citit recent ceva cu multe numere în el sau ați numărat ceva înainte de a merge la culcare.

Semnificațiile viselor pot fi mai simple. Dacă ați citit sau ați învățat recent ceva care are numere în el, asta v-a făcut cu siguranță o impresie.

Postări relevante