Cioară - Simbolistica.com

Cioară

Cioară

MITOLOGIE

În Irlanda, unul dintre numele zeiței războiului este Cioara sau Bodb. Apare de altminteri deseori sub această formă. După bunul ei plac, se poate preschimba în animale felurite, ceea ce și face pentru a lupta împotriva lui Cûchulainn care i-a respins dragostea. În Galla i se regăsește numele în teonimul Cathubodua, cioara de luptă.

Aspect nocturn al corbului, în Grecia cioara este consacrată zeiței Atena, în vreme ce corbul este închinat lui Apollo.

VISE

Ciorile în vise au diverse semnificații și adesea simbolizează ceva negativ care se va întâmpla, dar uneori pot reprezenta și înțelepciunea. Se crede că fabulele despre înțelepciunea ciorilor și corbilor provin din interpretări ale viselor.

Visezi o cioară


Dacă vezi o cioară într-un vis, aceasta simbolizează tristețea lângă tine. Cineva pe care îl cunoști s-ar putea îmbolnăvi și, din păcate, să moară. Această știre te va șoca, dar o vei reuni și vei oferi ajutor sau un umăr pe care să plângă familia acelei persoane în orice moment al zilei sau al nopții.

Visezi o cioară care zboară


Dacă vezi o cioară zburând în visul tău, înseamnă că trebuie să ai grijă de un iubit. O persoană cu care ești într-o relație secretă te-ar putea șantaja și amenința că le va spune totul membrilor familiei tale. Chiar dacă îți vei dori, nu vei îndrăzni să părăsești acea persoană, așa că vei continua să duci o viață dublă.

Visezi o cioară într-un cuib


Dacă vezi în vis un cuib de cioară sau o cioară într-un cuib, înseamnă că partenerul tău sau persoana iubită iubește pe altcineva.

Visezi ciori pe copaci


Un vis în care vezi o grămadă de corbi pe copaci înseamnă că te așteaptă multe probleme minore și dezacorduri și nu le vei putea evita.

Visezi o cioară care croncăne


Când auzi o cioară croncănind într-un vis, simbolizează o veste proastă. Probabil vei afla ceva legat de muncă care nu îți va face plăcere. Nu vei vorbi despre asta cu nimeni până nu vei afla care este adevărul. Nu vei dori ca alți oameni să te acuze că răspândești panică și informații false.

Visezi că omori o cioară


Dacă visezi că omori o cioară, înseamnă că îți vei învinge inamicul. S-ar putea să-i oferi unei persoane care a fost nepoliticoasă cu tine sau te-a provocat să guste din propria atitudine său. Nu vei fi la fel de aspru ca ei, dar lasă-le să știe politicos că nu-ți pasă de ei și chiar îi vei sfătui pe cei în cauză să-și elimine nesiguranța asupra altcuiva.

Visezi o cioară care vorbește


Dacă cioara din visul tău începe să vorbească, asta simbolizează un câștig financiar viitor datorită unui sfat pe care ți l-a dat o persoană dragă în urmă cu câțiva ani.

Visezi o cioară într-o cușcă


Când vezi în vis o cioară într-o cușcă, înseamnă că vei rezolva o problemă care te deranjează de mult. Îți vei face în sfârșit ideea cum să o faci. Unele lucruri vor cădea singure la locul lor și depinde de tine să fii curajos, hotărât și persistent, iar viitorul tău va fi mult mai frumos și mai lipsit de griji.

Visezi că distrugi un cuib de corbi


Distrugerea unui cuib de cioară într-un vis poate însemna că trebuie să renunți la un proiect, idee sau plan care nu aduce rezultate. Ai investit mult timp și efort în el și îți este greu să renunți la el. Cu toate acestea, acum este momentul să apelăm la lucruri mai constructive în viață.

Visezi alți oameni care distrug un cuib de ciori


Un vis în care vezi pe altcineva distrugând un cuib de cioară înseamnă că vei sfătui pe persoana iubită să se gândească bine la următoarele mișcări. Probabil că acea persoană va admite că nu este fericită sau mulțumită de anumite aspecte ale vieții sale și îi vei spune să se gândească la toate înainte de a lua o decizie radicală.

Visezi o cioară care te atacă


Dacă visezi o cioară care te atacă, simbolizează o conștiință agitată. S-ar putea să fi făcut ceva de care nu ești mândru și ți-ar plăcea să poți da timpul înapoi și să corectezi nedreptatea pe care ai făcut-o cuiva. Cu toate acestea, așa ceva este imposibil și trebuie să înveți cum să nu te comporți în viitor și să simți remușcări.

Visezi că o cioară atacă pe altcineva


Când vezi că o cioară atacă pe altcineva în visul tău, înseamnă că vei încerca să împaci doi oameni pe care îi iubești și îi respecți în egală măsură. S-ar putea să se fi certat pentru ceva despre care crezi că este banal, dar ei îl consideră extrem de important. Vei avea grijă să le subliniezi greșelile și să oferi un compromis care ar putea satisface ambele părți în război.

Visezi că urmărești o cioară


A urmări o cioară într-un vis nu este un semn bun. Astfel de vise reprezintă greșelile în mod conștient. Probabil știi ce daune va cauza o anumită decizie sau acțiune, dar nu vrei să renunți. Dacă acesta este cazul, trebuie să vă pregătiți să vă asumați responsabilitatea pentru consecințele destul de negative ale unui astfel de comportament.

Visezi că alți oameni urmăresc o cioară


Un vis în care vezi pe altcineva urmărind o cioară înseamnă că ești îngrijorat pentru persoana iubită. Un membru al familiei tale sau unul dintre prietenii tăi a făcut mișcări iraționale și proaste, după părerea ta, în ultima vreme. Având în vedere că persoana în cauză este responsabilă numai pentru acțiunile sale, nu poți face mare lucru decât să-i subliniezi greșelile.

Visezi că sperii o cioară


A speria o cioară într-un vis înseamnă că vei face ceva ce nu-ți place. Probabil că cineva îți va da o misiune cu care nu vrea să se ocupe. O vei vedea și ca pe o pierdere de timp, dar nu vei avea de ales decât să o faci cât mai bine.

Visezi că alți oameni sperie o cioară


Dacă vezi pe altcineva că sperie corbii din visul tău, înseamnă că vei încerca să-ți împarți treburile cu membrii familiei sau colegii tăi. Îți vei da seama că nu ai timp pentru tine și că ai nevoie de odihnă. Din fericire, decizia de a da sarcini specifice altora se va dovedi a fi corectă, iar tu te vei putea relaxa și odihni.

Visezi că arunci o piatră într-o cioară


Când visezi că arunci o piatră într-o cioară, înseamnă că te-ai supraestimat. Poate credeai că vei fi găsit o soluție pentru o problemă sau o corvoadă rapid și ușor, dar s-a dovedit că treaba este mult mai complicată și că trebuie să dedici mult timp și atenție. Fă ca aceasta să fie o greșeală pe care nu o vei repeta niciodată în viitor.

Visezi că alți oameni aruncă cu pietre într-o cioară


Un vis în care vezi pe altcineva aruncând pietre într-o cioară înseamnă că va trebui să ai de-a face cu o persoană arogantă. Vorbim despre cineva care se gândește foarte bine despre sine și adesea subestimează munca, efortul și succesul altor oameni. Probabil că nu vei putea rămâne tăcut la unele dintre remarcile acelei persoane și îi vei arăta care îi este locul.

Visezi că împuști o cioară


A împușca o cioară cu o armă de foc într-un vis înseamnă că trebuie să asculți sfaturile pe care le-ai primit recent cu privire la viața ta personală. Cineva care are mult mai multă experiență de viață decât tine ți-a spus ceva care pare ilogic. Cu toate acestea, timpul va arăta că a avut dreptate.

Visezi alți oameni că împușcă o cioară


Dacă visezi că altcineva trage într-o cioară, înseamnă că vei ajunge într-o situație incomodă. Doi oameni pe care îi cunoști superficial se vor certa probabil în fața ta, vor prezenta o serie de acuzații pe cheltuiala celuilalt și vor încerca să te implice în conflictul lor. Nu trebuie să fii de acord cu asta pentru că ai putea ajunge în necazuri.

Semnificațiile viselor pot fi mult mai banale. Dacă recent ați văzut, auzit o cioară, aceasta v-a lăsat o impresie.

Postări relevante