Horoscop săptămânal 7-13 Martie 2022 - Simbolistica.com

Horoscop săptămânal 7-13 Martie 2022

Horoscop săptămânal 7-13 Martie 2022

În săptămâna 7 – 13 martie 2022 se resimte din plin tranzitul, în conjuncție, al planetelor Venus și Marte prin Vărsător. Acest context ne stimulează altruismul și umanitarismul și, în plus, ne face mai detașați și dornici de libertate în relații.

Un alt aspect important al perioadei este intrarea lui Mercur în zodia Pești. Tranzitul ne va stimula intuiția și putem fi martorii unor conștientizări spirituale importante. Putem deveni mai creduli, mai iertători, mai ușor de impresionat, dar și mai creativi.

Săptămâna se încheie cu o conjuncție între Neptun și Soarele din zodia Pești, aspect care ne poate activa idealismul, visarea, clarviziunea, dar și tendința de victimizare.

BERBEC

Odată cu intrarea lui Marte și Venus în Vărsător, ar putea fi timpul să te conectezi cu prietenii tăi online și offline. S-ar putea chiar să fii surprins de unde ar putea duce ieșirile tale sociale!

TAUR

Îndepărtează-te și concentrează-te asupra moștenirii tale când Marte și Venus intră în Vărsător. Acest duo magic îți va aduce o forță de luat în seamă!

GEMENI

Unde te-ar putea duce viața? Acum că Marte și Venus sunt în Vărsător, este timpul să explorezi drumul mai puțin străbătut.

RAC

Intimitatea ar putea lua o întorsătură surprinzător de platonică atunci când atât Marte, cât și Venus intră în Vărsător. Duo-ul modern ar putea chiar să te implore să te uiți la activități financiare virtuale.

LEU

Găsește-ți potrivirea acum că Marte și Venus sunt în semnul tău opus, Vărsător. Meriți dragostea vieții!

FECIOARĂ

Trăiește viața așa cum vrei tu, acum că Marte și Venus sunt în Vărsător. Între timp, Mercur în Pești este gata să flirteze cu potențiali pretendenți!

BALANȚĂ

Explorează hobby-uri și aventuri romantice noi, chiar ciudate, cu mintea deschisă, acum că Marte și Venus sunt în Vărsător. Un pretendent neașteptat te poate lua și pe tine prin surprindere!

SCORPION

Afundă-te în imaginația ta cu Mercur înotând în Pești. Vei fi incredibil de surprins cât de romantică și capricioasă ar putea fi viața ta!

SĂGETĂTOR

Noi idei și conversații despre viața ta privată ar putea fi pline acum că Mercur este în Vărsător.

CAPRICORN

Câștigă acești bani, dragă! Marte și Venus sunt acum în Vărsător, excitându-ți potențialul fiscal.

VĂRSĂTOR

Acum că Mercur a intrat în Pești, mintea ta poate fi mai deschisă către modalități fantastice de a-ți procura și de a-ți asigura resursele.

PEȘTI

Mercur este acum în zodia ta, oferindu-ți o calitate tinerească. Folosește acest tranzit comunicativ pentru a vorbi!

Postări relevante