Ren - Simbolistica.com
Ren

MITOLOGIE

Pentru popoarele din nordul îndepărtat al Asiei, care se hrănesc mai ales cu carne de ren, și care îl folosesc și la tracțiune, renul devine echivalentul simbolic al calului.

Cultura popoarelor nordice este legată de un simbolism al lunii, și renul, ca toate cervideele, aparține simbolismului general al lunii. El joacă un rol funerar, nocturn și de psihopomp.

VISE

A visa un ren este adesea legat de loialitate.

Poate că trebuie să fii mai loial celor de care îți pasă. Este posibil, de asemenea, să tânjești după loialitatea unei persoane speciale pentru tine.

S-ar putea să te fi dedicat cuiva de foarte mult timp și ai ajuns în punctul în care îi pui la îndoială loialitatea față de tine. Este timpul să treci la cineva care apreciază această trăsătură în tine, mai degrabă decât să o ia de bună?

Renii sunt sinonimi cu sărbători, festivități și Crăciun, așa că visul ar putea fi pur și simplu o reflectare a cât de mult aștepți să fie sezonul dăruirii.

Acest animal ar putea fi un memento pentru tine să rămâi pe calea ta și să eviți diversiunile sau distragerile care te vor împiedica să-ți atingi obiectivele. Ai încredere în locul în care mergi și evită dramele de-a lungul drumului, deoarece acestea doar te vor reține.

A vedea un ren ar putea însemna și că trebuie să faci un salt de credință. Crezi că unele lucruri sunt posibile, iar acest lucru te va ajuta să depășești orice provocări cu care te confrunți. Ai încredere în tine și în ceea ce îți spune instinctul și inima.

Dacă un ren ți-a traversat calea, ia-o ca pe un memento că ești un lider înnăscut și că oamenii vor căuta chiar în tine îndrumare. Fă-le bine și ei te vor sprijini în schimb.

Să vezi această creatură în visul tău ar putea fi o reflectare a responsabilităților și îndatoririlor tale. Poate că le-ai neglijat în ultima vreme și trebuie să le faci din nou față. Sau ești gata să îți asumi mai multe?

Călătoria unui ren sugerează că ai un plan țintit și că ai planificat în detaliu călătoria pe care o vei face pentru a ajunge acolo unde vrei să fii.

Se crede că renii sunt legați și de spiritualitate. Poate că trebuie să te concentrezi mai mult pe propria ta cale spirituală în scopul creșterii personale. Încearcă să te asiguri că trăiești după propriile tale valori.

Postări relevante